Domů Zboží Od JaninaVoda

Palladios náhrdelník

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené140 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od JaninaVoda

Katalogové č.: 9221254
Zobrazení: 329x
Vloženo: 22.1.2018
Počet srdcí: 38x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný,  leštěný náhrdelník z tromlovaného lepidolitu a korálků z perleti. Náhrdelník je leštěný  a ošetřený antioxidačním přípravkem. Velikost šperku: výška 5,5cm, šířka cca 3,7cm, Použitý materiál: pocínovaný měděný drát, bezolovnatý pájka - cín se stříbrem. Náhrdelník zavěšený na kůži nebo na řetízku s povrchovou úpravou gun metal o délce cca 45 - 48cm nebo na ocelovém lanku.

Šperk  leštěný, ošetřený antioxidantem.

Lepidolit

(zdroj:https://www.nefertitis.cz/lepidolit/)

Léčebné užití: lokalizuje místa nerovnováhy (přiložen na místo nerovnováhy, začne lehce vibrovat). Přináší úlevu při alergiích. Posiluje imunitní systém. Pomáhá při vyčerpání. Potlačuje bolest zad, překonává kloubní problémy. Kůži zbavuje jedovatých látek. Chrání před zářením z počítačů.
Užití: klid, štěstí, ochrana, proti nočním můrám, láska
Vlastnosti: náleží receptivní energii, elementu vody a planetám Jupiter a Neptun. Je to uklidňující kámen vhodný k odbourávání stresů každodenního života. Tiší vztek, hněv a další negativní emoce. Pozvedává psychické vědomí. Přitahuje štěstí svému nositeli. Podporuje lásku, uklidňuje vztahy narušené emocemi a pomáhá usmíření mezi milenci. Odstraňuje elektromagnetické znečištění (měl by ležet na počítačích, kde účinně pohlcuje škodlivé záření). Účinně odstraňuje bloky a jejich příčiny. Zmírňuje stres a deprese. Potlačuje utkvělé myšlenky, odstraňuje malomyslnost a překonává nespavost. Stabilizuje výkyvy nálad a návaly strachu nebo paniky. Pomáhá překonávat všechny citové i fyzické závislosti včetně anorexie. Pomáhá k nezávislosti a dosažení stanovených cílů. Svému majiteli přináší hluboké citové vyléčení.

Menu
--