Domů Zboží Od knihařský materiál

KNIŽNÍ VAZBA - kompletní kurz (all in one)

1 650 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od knihařský materiál

Katalogové č.: 980511
Zobrazení: 1973x
Vloženo: 25.7.2010
Počet srdcí: 27x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Pro všechny knihotvořivé nadšence jsem přichystala kurz knižní vazby s pracovními postupy a balíčkem pomůcek.

Součástí kurzu je balíček se všemi pracovními nástroji (kostkou, složkami, plátnem, jehlou, nitěmi, kartonem...) a pracovní sešit s návody a nákresy vazeb + něco k inspiraci:-)

A jaké vazby vás určitě neminou?... sešit, zápisník s všitou obálkou, magická peněženka, japonská vazba a další...nechte se překvapit! Máte se na co těšit:-)

Původně byla položka v nabídce Evopapíru, avšak nastalo funkční dělení...:-)

Jak se zůčastnit kurzu?
První krok je objednání položky a její uhrazení. Obdržíte balíček s univerzálními pomůckami (kostka, nitě, jehla, lepidlo, šídlo) a dekoracemi (visačky, plastické motivy), knihařský kovomateriál (rožky, šrouby), knihu návodů na různé knižní vazby + bonus, 3 balíčky materiálu na výrobu konkrétního oddílu v knize a přístup k pracovním fotonávodům v klubu - tyto jsou navíc konzultovány, korigovány a sdíleny s ostatními členy klubu. Fotonávody jsou nyní také dále doplňovány:) Po tom, co obdržíte balíček, pustíte se do práce:), při potížích a otázkách máte možnost adresovat se na klub, kde Vám vše zodpovím - při vložení fotografií výrobků Vám také opravím případné chyby:) a sdělím Vám, jak se jich příště vyvarovat:)

Menu
--