Domů Zboží Od matyma

Rosemary, náhrdelník

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce125 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty

Další zboží od matyma

Katalogové č.: 9917361
Zobrazení: 505x
Vloženo: 30.9.2018
Počet srdcí: 132x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Něžně růžový náhrdelník jsem vyrobila kombinací několika technik. Šňůrka je háčkovaná z kvalitního japonského rokajlu MIYUKI Delica, . Přívěsek - hrozen je vyroben šitím, jsou na něm korálky a zlomky polorahokamu Růženín a korálky ledového Achátu . Vše je v jemných růžovo-šedo-bílých barvách .

Délka háčkované dutinky je 50 cm. Zapínání je typu OT, tvar okrasný list z bižuterního kovu starostříbrné barvy, stejně jako všechny ostatní kovové kompomnenty. Zapíná se vpředu.

Délka samotného přívěsku je 6 cm, délka přívěsku i s okrasným listem je 9,5 cm . Šířka háčkované dutinky je přibližně 0,8 cm.

*

V moudrých knihách je psáno

Růženín je symbolem lásky a krásy. Učí lásce k sobě samému a v partnerském vztahu podněcuje bezpodmínečnou a oddanou lásku. Dodává vnitřní klid a prohlubuje přátelství. Podporuje trpělivost a vnitřní vyrovnanost. Nesmělým pomáhá projevit skrývané city a pocity. Svými vibracemi přispívá k celkovému uvolnění, získání důvěry a otevření srdce a mysli světu.

Křivdy utrpěné v minulosti usnadňuje zacelit a pomáhá na ně zapomenout. Dává sílu odpouštět.  Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Odbourává stres, strach, zlost a nepříjemný dlouhotrvající pocit viny. Napomáhá změně myšlení a přijímání přicházejících změn. Podporuje flexibilitu.

Znamení zvěrokruhu: Beran, Býk, Váhy, Rak

Achát Ochrana, síla, harmonie. Nejnápadnějšími vlastnostmi achátu je harmonizace yin/yang energií, dodávání odvahy, a uklidňování. V minulosti se používal ve vodě nebo v jídle, aby odstranil nemoci. Achát existuje v moha barevných provedeních, které se trochu odlišují svými vlastnostmi, ale obecně mají hlavní účinky stejné. Achát je kamenem síly. V antice se zasazoval do brnění, aby dával válečníkům sílu a odvahu. Achát je též výborným ochranným kamenem, zejména pro děti. Na úrovni emocí nám dodává odvahu, sílu, sebedůvěru a odstraňuje strach. Odstraňováním negativních energií čistí auru. Achát je odrůdou chalcedonu.

Znamení zvěrokruhu: Blíženci, Panna, Střelec



 

Menu
--