28. února 2012 nastal den D. Ptáte se co? Jedna akční prodejkyně nelenila a krom obvyklého tvoření a pracovního nasazení věnovala svou energii a čas organizaci PRVNÍHO BRNĚNSKÉHO FLER SRAZU.

(Prosím, omluvte nepříliš velkou kvalitu fotek. Dělala jsem, co bylo v mých silách.)

Ráda bych dodala své poznámce šťávu nějakým drbem, ideálně "před café Podnebí zaparkoval svého oře i sám fler šerif", ale bohužel k jeho smůle, není tomu tak {#emotions_dlg.premyslim} Místo toho se tu sešlo asi 25 prodejkyň bydlících či pohybujících se v Brně či přilehlém okolí, kterým stálo za to věnovat pár hodin života setkání s dalšími podobně postiženými Úžasný

Zboží, které bylo doneseno, prošlo všema rukama a některé bylo odneseno už na jinou adresu k nové majitelce. Nadšení a obdiv přítomných k tvobě ostatních bylo velké a neskrývané (kanzašky od Aničky).

Zaujala vás jmenovka na předchozí fotce? Tak vězte, že účastníci měli být označeni jmenovkou, v ideálním případě jménem občanským i fleřím. Zde tedy můžete vidět Ivu a její rybičkové logo, níže pak Leu a Kamilu, které na sebe přišpendlily to, co je pro ně typické (v případě Kamily nejde o vlastní tvorbu, ale o milovanou růžovou barvu Mrkající).

Zboží bylo řádně prohlédnuto a prakticky ozkoušeno (Meriem a její Bollywood face; ozdoba od Eire).

Poslední pětka opouštěla podnik pět minut před zavíračkou. Nejsme přece žádný béčka! Úžasný

A něco moudrého na závěr?

  • Bylo to SKVĚLÉ!!!
  • Kdo nepřišel, o moc přišel.
  • Příště, doufám, v ještě hojnějším počtu Mrkající