V klubu Cardmaking se společně inspirujeme, podporujeme jak při tvorbě, tak při prodeji, radíme se a soutěžíme. Klub byl zde na Fléru založen 5. července 2011. Za měsíc tedy oslaví 5. narozeniny. A to si zaslouží nějakou společnou akci, že?

Proto vás, členky klubu Cardmaking, zveme ke společné PŘEHLÍDCE TVORBY. Zašlete nám do 4. července 2016 na adresu profilu Jak na to jednu fotografii přání, visačky, girlandy, deníku, záložky - čehokoliv, co zrovna tvoříte. Můžete také vybrat něco ze svého archívu, novinka není podmínkou. Pro tuto akci není ani důležité, jestli jste v současné době v klubu aktivní. Budeme rády, když se prací sejde co nejvíce.

A než celou přehlídku zveřejníme, máme pro vás TIPOVACÍ SOUTĚŽ - můžete se pokusit odhadnout, kolik ukázek nakonec uvidíme. Svůj tip jednoduše napište pod tento článek do komentářů. V klubu je nyní 191 členů, takže kolik jich bude zastoupeno v narozeninové přehlídce?

Ta z vás, která uhodne nebo bude nejblíž počtu zaslaných fotografií, vyhraje  super cenu: novou knížku o cardmakingu s věnováním autorky a materiál na tvoření. (V případě většího počtu správně tipujících se bude o knihu losovat.)

 

Pro klub Cardmaking připravily

Ilona a Jitka