Domů Profil prodejce GrafikaL
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Praha 5, ČR
  • 31961 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1209) 100%
Nadšenci: 1168
Aktivita: aktivní
Prodáno: 31961
Registrace: 28.11.2012
Město: Praha 5
Stát: ČR

GrafikaL

/ Prodávající
Novinky
1061145
30.5.2023 Na novém profilu nové tabulky a magnety
https://www.fler.cz/zbozi...

Nezbytné maličkosti a dárky pro radost, ale i nepostradatelné důležitosti

pro prezentaci a zviditelnění vaší firmy či obchůdků, od loga, vizitek, visaček, razítek (viz. druhý profil Lucy65), polepů na lahvičky či krabičky, přes jiné reklamní tiskoviny nebo samolepky.

To vše najdete pod tímto prodejním profilem.

V nabídce si mimo jiné můžete vybrat ze široké nabídky samolepek, visaček či výřezů. Naleznete zde již hotové vzory, současně si ale můžet nechat vyrobit samolepky z vašich vzorů nebo vám mohu připravit grafický návrh přímo podle vašeho přání.

Jak postupovat při objednávání zboží na zakázku?
Pokud si chcete objednat z již vystavených samolepek - ať už pro účely svatby nebo pro váš obchůdek s vaším jménem či logem, stačí si vybrat z již hotových vzorů a pod objednávku napsat svůj text přiměřené délky, případně požadavek navýšení množství.
Je možná i rámcová změna fontu, pokud ho mám k dispozici, barevného podkladu či změna a rozmístění textu. Po vytvoření objednávky a jejím přijetí vám pošlu před výrobou náhled samolepky ke schválení.

Mohu poslat vlastní vzor a nechat si z něj vyrobit samolepky?
Máte-li k dispozici vlastní návrh, můžete ho připojit do zprávy jako přílohy s popisem vašich požadavků a pokud bude v dostatečné kvalitě, připravím vám náhled samolepky ke schválení či k dalším úpravám, případně dokomunikujeme další postup.

Líbí se vám vzor, ale potřebujete barvy sladit nebo pozměnit?
Můžete zaslat barevný vzorník nebo škálu požadované barevnosti a motiv vám mohu v grafickém programu upravit či přizpůsobit. Konečný výsledek zaslaných samolepek se ale může mírně lišit - záleží na vašem nastavení barevnosti monitoru. 

Vše ostatní se podrobnějí můžete dočíst v horní liště, kde jsou aktivní modrá tlačítka jednotlivých sekcí

 

V této sekci (levý sloupec nabídky na profilu) najdete nejrůznější drobnosti z mojí dílny pro vaše děti a přátele. Je možno se domluvit i na personalizaci některých dárků, pokud  byste je chtěli mít na míru či se jménem pro vaše blízké. Nejširší je  nabídka vánočního zboží, kterou otvírám vždy začátkem září. Pokud se ozve někdo ze stálých zákazníků, kteří již nakupují každoročně a chtějí nakoupit  dopředu, samozřejmě vždy po domluvě vyjdu vstříc a zboží zpřístupním.

Profil se dále upravuje

Nabídka se postupně rozšiřuje. Jedná se zatím o magnety, vykrajovátka, krabičky apod., na nichž je samozřejmě možné se opět domluvit vnitřní poštou pokud budete mít zájem o zakázkovou výrobu

Profil se dále upravuje

Z téměř veškerých motivů je možná i  výroba razítek. Barevné motivy je však nutno výrazně zjednoušit, případně upravit. Razítko je prostě prioritně určeno k černobílému či jednobarevnému tisku. K samolepkám tudíž můžete mít i svoje razítko, které lze vykomunikovt též ve vnitřní poště, ale k zakoupení pak bude na druhém profilu Lucy 65 - s jedním poštovným. Co se týče předlohy a datových požadavků na ně - poradím si téměř se vším, ale nejlepší je vždy soubor v křivkách v PDF.

Profil se dále upravuje

Způsob dopravy
Zásilkovna a Česká pošta, při objednávkách z obou profilů platíte jen jedno poštovné. Balíčky odesílám cca 3 dny po připsání peněz na účet 2x týdně a to zpravidla v úterý a v pátek. U objednávek na zakázku se může dodací lhůta prodloužit. Pokud budete mít jakékoli připomínky k dodanému zboží, kontaktujte mě prosím pro domluvu vnitřní poštou.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od GrafikaL

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--