Domů Profil prodejce U Radouše
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Králův Dvůr, ČR
  • 298 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (66) 100%
Nadšenci: 136
Aktivita: aktivní
Prodáno: 298
Registrace: 15.3.2011
Město: Králův Dvůr
Stát: ČR

U Radouše

/ Prodávající
Novinky
514432
29.5.2016 Svatební sezóna zahájena!!!

Pěkně vítám...

Jako spousta prodávajících i já jsem se rekrutovala z řad maminek na mateřské, které se snaží svůj volný čas využít nějak smysluplně. Snažím se dělat věci veselé, originální a vtipné a věřím, že tu najdu spřízněné duše, kterým se mé počiny zalíbí.

U všech typů výrobků je možná zakázková výroba na přání - výběr barev, velikosti i počtu kusů... Během takové objednávky uvítám čilou komunikaci -  budu ráda za vaše připomínky a včasné upozornění na změny, aby nedocházelo ke zdržování vás ani mě.

V tuto chvíli už jsem opět zařazena do pracovního procesu, takže nové věci budu vkládat nárazově, jak čas dovolí. U objednávek na zakázku také raději počítejte s nějakou časovou rezervou, ze dne na den to už asi nepůjde... navíc mám doma dvě malé múzy - jednu chlupatou a jednu copatou - náročné na čas, tak se může stát, že nebudu schopná vše vyřizovat okamžitě, ale vždy se budu snažit, abyste byli maximálně spokojení...

 

Způsob dopravy
Zboží posílám vždy doporučeně prostřednictvím České pošty. Pouze na výslovnou žádost je možné drobné zásilky odeslat i obyčejně- je to ovšem pouze na vlastní riziko. Snažím se odeslat co nejdříve po připsání peněz, nejpozději do týdne. Účtuji pouze poštovné dle aktuálních tarifů České pošty, žádné balné neplatíte. Nabízím i osobní odběr v Králově Dvoře u Berouna nebo v centru Berouna.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od U Radouše

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--