Domů Profil prodejce Makepeacova
  • aktivní prodejce od r. 2013
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Kraluv Dvur, ČR
  • 5 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (3) 100%
Nadšenci: 49
Aktivita: aktivní
Prodáno: 5
Registrace: 27.11.2013
Město: Kraluv Dvur
Stát: ČR

Makepeacova

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítejte na mém profilu!

Udělějte si pohodlí, zapomeňte na každodenní stres a jen se tak v klidu brouzdejte.

Jmenuji se Petra. A tak jako ostatní tady, ve svém volném čase tvořím spoustu věcí.

Nabízím vám zde originální obrázky, vytvořené s velkou dávkou fantazie a nemenší dávkou trpělivosti. Najdete tady ale i praktičtější věci k dokrášlení bytu, přáníčka k různým příležitostem, ale i náušnice nebo náramky.

Buďte zde jako doma. Napište mi, co se vám líbí i nelíbí. Za všechny postřehy budu ráda, protože tím se člověk učí.

Jmenuji se Petra a už od malička se ve svém volném čase zabývám kreativními činnostmi, jako jsou kreslení nebo malování. A teď konečně přišel čas, kdy se o své výrobky mohu podělit i s ostatními. Mám pořád spoustu nápadů, co bych udělala, jen si na to najít čas :-)

Ve svých obrazech či obrázcích se snažím předávat optimismus a dobrou náladu. Proto v nich převažují výrazné barvy, které svou energií rozjasní zachmuřenou mysl. Používám jak pastelky, tak i barvy různého druhu. Každý můj obraz je tvořen s velkou láskou, trpělivostí a péčí, proto si můžete být jisti, že ať už si objednáte kterýkoliv z nich, vždy to bude správná volba. Obrázky jsou vhodné jak pro doplnění interiéru, tak jako dárek pro vaše blízké.  Proto neváhejte a vyberte si ten pravý jen pro vás!

Kromě kreslení a malování se snažím využívat věci ze svého okolí a vdechnout jim novou originální tvář. Tak třeba staré lahve pomalováním barvami na sklo ožijí a promění se v originální vázy. Nebo obyčejných pár zrnek kávy dokáže vykouzlit stylový obrázek do kuchyně. 

Nápadů mám prostě spoustu. Jen počkejte, s čím příjdu příště!

Originalita každého výrobku je zajištěna díky tomu, že se mi neustále třesou ruce :-)

Jsem hrdou členkou klubu Soutěž/nesoutěž: barevné výrobkyPro radost, Berounsko je fajn a Zvířata v nesnázích (ZVN)

Nabízím vám své zboží různého druhu. Obrázky - kreslené pastelkami, kopie mých olejomaleb, náušnice, přáníčka k různým příležitostem, ručně malované vázy, nově teď náramky.

Všechno mé zboží vzniká podle aktuálních nápadů, kterých mám opravdu spoustu. Tyto nápady mě přímo ženou a nenechají spát, dokud je prostě nedodělám :-) 

Doufám, že vám má tvorba udělá radost. Většina mých výrobků jsou originály a i kdybych chtěla vytvořit podobný, nejspíš se mi to nepodaří, protože se mi třesou ruce. Což je v mém věku asi normální :-) Takže si buďte jisti, že vámi objednaná věc, bude jediná svého druhu na světě.

Kdybyste měli jakýkoliv dotaz či požadavek, neváhejte napsat. Těším se.

Způsob dopravy
Zboží balím podle jeho charakteru - krabice, bublinková obálka. Snažím se, aby bylo co nejvíce chráněno před případným poškozením. Využívám služeb České pošty. Zboží odesílám co nejdříve po obdržení platby (nejpozději však do 5 pracovních dnů).
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Makepeacova

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--