Už jste pročetli všechny naše pohlednice z prázdnin? Děkujeme za váš čas a jsou tu výsledky. Nebudeme vás napínat, na celé čáře zvítězila Bukovina a její léto v krajině mlhy, což bylo jasné hned, jak fotku vložila. Získala 84 hlasů a je na ní krásně vidět, že krom skvělého výrobku (což se rozumí samo sebou) se vyplatí si za správným místem kousek popojet a hlavně přivstat si! Protože jedno ráno ve fotografii vydá ze deset večerů. Ráno je světlo růžové a vítězné. No a pro ty, co jste nikdy nebyli členy našeho klubu, podotýkáme že hlavní cenou je u nás vrchní fotokomisařství v kole následujícím. Takže Bětkooooo, buď na nás přísná!

image

Na druhém místě se 65 hlasy je Dana pepadana, která vzala svého pejska na výlet do Nového Knína.

image

Na třetím místě s odstupem deseti hlasů je LaTonka, která když se zúčastní (Tonkooo!), tak je prakticky pokaždý na bedně. No prostě to vypadá docela snadno, stačí se jen dokopat k nějaké aktivitě a úspěch je zaručen. Vyjela daleko, předaleko...ehm... totiž na kopec nad Libercem a vyfotila tam krásný šátek na ještě krásnější holčičce.

image

 Tak to byli favorité. Pak už to šlo vlastně všechno dost těsně. Bramborové medaile s 54 hlasy máme dokonce dvě. A to Noční motýl z Luhačovic od TEJI glass:

image

... a ještě Macháčkovic autíčko na výletě v Rychlebských horách.

image

Na dalším místě s 52 hlasy je Smu a její pozdrav z broumovského kláštera:

image

...a přesně 50 bodů získala Justka a její naušnice na hradě Rábí:

image

A kde jste byli letos vy? A jaká jsou ta vaše místa?