image

Troufnu si říct, že se na FLERU denně objeví několik nováčků. Proto jsme dali v klubu Fér fler podpora pro nováčky hlavy dohromady a vytvořili tento blog. Tématem byla LÁSKA. Jak to každý z nich pojal, se můžete podívat právě zde.

whitefashion

Dejte mi lásku a já budu v sedmém nebi,

dejte mi lásku a já budu věrná své zemi.

Dejte mi lásku a já přejdu poušť bez vody,

dejte mi lásku a já uslyším mořské proudy.

 

Dejte mi lásku a já se budu bažinami brodit,

dejte mi lásku a já slzy nebudu ronit.

Dejte mi lásku a já nezklamu nikoho,

dejte mi lásku a já pohladím každého…

Jen mi dejte naději!

image

jana.vondrasova

Jsi voda, kterou denně piju, jsi vzduch, díky němuž žiju. Jsi slunce, co mi svítí, jsi Ten, s kým chci býti. Miluji Tě nade vše, jak moc ti poví ty růže.

image

Little Sophie

Každý rok uvažuji, jak potěšit svého muže, tak aby mu můj dárek, udělal opravdu radost. Oblečení s díky složí do skříně, na knížku se práší i několik měsíců atd. A pak mě to napadlo, potřebuje to černé na bílém. A tak jsem pro vás, které máte také problém s dárky na Valentýna, či chcete svého miláčka jen tak potěšit, ušila srdíčka, ručně malovaná akrylovou barvou a ukryla je do krásné, černo bílé krabičky. Snad udělá těm chlapům vašich životů takovou radost, jako udělala tomu mému.

image

Lady Handmade

Brož srdce kreativity

Je to ručně šitá brož z filcu, bavlnek, stuhy, korálků a knoflíku. Plněná vatou pro plastičnost.

Vznikla jako produkt nutkání kreativně se vyřádit s pomocí různých materiálů a vytvořit tak nositelný doplněk na nejlépe tmavý kabát či svetřík. Přičemž souvislost motivu srdce s láskou je zřejmá, a věřím, že by to byl supr dárek od partnera pro milovanou polovičku třeba k blížícímu se svátku Valentýna.

image

beadVP

Miluji korálky, miluji organzu, miluji pryskyřici....

Miluji to, co z toho vzniká!

image

Jeninas

Miluji tě, ale nebylo tomu tak vždycky. Víš, když jsem tě poprvé spatřila, tvářil ses, jako kdyby ti patřil svět. A já v tý době nebyla víc než čerstvá maturantka a zdrchaná pokladní. Ale pak jsi mi otevřel dveře a tehdy jsem vstoupila do tvého světa a poznala, že chci být jeho součástí.

Miluji tě, protože mě bereš takovou, jaká jsem. Nutíš mě smát se a přehlížíš mé nálady.

Miluji tě, protože jsi takový blázen. A tak roztomile ses za to styděl. Styděl ses, za to, že hraješ kartičky, vlastníš normandský helm a sem tam si zajedeš na nějakou fantasy bitvu.

Miluji tě, protože jsi tak hodný a něžný a pozorný a utápím se v každém tvém dotyku. A ty se pořád tak krásně snažíš a pořád si nejsi jistý, že to děláš správně, ale právě tenhle tvůj strach je to nejkrásnější vyznání lásky.

Miluji tě, protože jsi ke mně přišel, protože jsi mě ukecal, protože ses rozhodl, že to zkusíme.

A i když jsou situace, kdy mi neporadíš, chvilky, kdy máš rejpavou, a to nesnáším, i když to není vždycky fajn, přesto tě miluji.

image

Ivca79

V komerčním světě je únor měsícem lásky. Ihned po Vánočních slevách velké nápisy SALE obchodníci mění za červená srdce a začíná hon na zamilované. Pokud chci jako obchodník uspět, musím chytit příležitost za pačesy, proto přicházím se svým srdcem :) ... Na poslední chvíli, ale přece :)

image

Luci Art decor

"Když dva se rádi mají....." přesně jako v té písničce se stává, když dva se rádi mají, tak z toho jednoho dne je pěkná svatba. Aby tato svatba byla opravdu veselá a zábavná, tak si přátelé mohou ozdobit své šaty těmito vtipnými vývazky :) Jsou ušity s láskou a něhou, jako každý můj "svatební" výrobek.

A co zapříčinilo to, že jsem začala vyrábět svatební věci? Zkuste hádat :) Má vlastní svatba. Chtěla jsem něco originálního, co v obchodě neseženu. Šila jsem, stříhala, lepila, skládala a zůstalo mi to do dnes a doufám, že mi to ještě nějakou dobu vydrží. Není přeci nad ten skvělý pocit, když můžete někomu vykouzlit úsměv na tváři a pomoci mu v jeho nejkrásnějším dnu.....

image

divior-in

„Kdo řekl, že láska je slepá? Ta jediná vidí dobře: objevuje krásy, kde druzí nevidí nic…“

image

ALACTA

S láskou vítám ranní sluníčko, se sluníčkem s láskou usínám v pelíšku, s láskou se usmívám na blízké a vzdálené lidičky. S láskou žiji a s láskou umřu! Věřím tomu!

image

Ostrov na vsi

Ať už je tomu jakkoli, jsme zrozeni z lásky a hlavně pro lásku.

Heslo pro vstup do šťastného života má pět písmen a začíná na "L"

image

Beriv

Miluji minerály a ruční tvorbu šperků a ze všeho nejvíc drátování - tedy wire-wrapping - a cínování - na které teď moc času nemám...  Mojí láskou je tento náhrdelník z měděných drátů, zlomků křišťálu a krásné tromlované vrtané kapky granátu. Je to první větší kousek a možná i proto  mi zůstane.

image

Johanka Lolness

Jsou dva dny v roce, kdy nemůžeme nic dělat. Jeden je včerejšek a druhý zítřek. Nech ve své duši zamrznout okamžik TEĎ, jako šípek v jinovatce.

image

Láseniška

Jedinej kdo pravdu zná

s kým máš kráčet ruku v ruce

to není těžké objevit

je to Tvé vlastní srdce.

image

JM studio

Z práce s polymerem se v posledních letech stala moje srdcová záležitos a možná i proto se mi tam srdíčka velmi často objevují.

image

Timeless jewelry

image

AZARETH

Láska má mnoho podob. Je něžná, vášivá, plná porozumění a krásy. Miluji mnoho věcí - korálkování, tanec, pejsky, ale nejvíc ze všeho svoji rodinu. Rodina je pro mě tou největší oporou, kterou mám. Únorový svátek zamilovaných nemám ve zvyku slavit. Letos jsem ale dostala ten největší dárek, jaký jsem si vůbec mohla přát. Dva dny před Valentýnem mi moje fenka dala pět překrásných štěňátek. Tito malý pejskové budou celý život spoustu lásky přijímat a ještě víc ji dávat celému světu.

image

Deplhia

Korálky... Všude ležely korálky. A mě napadlo, že bych mohla zkusit vyšít něco z korálků. A tak začaly vznikat tyto brože. A protože se blíží Valentýn, bylo jasné, že vznikne i brož ve tvaru srdce :)

image

Art Niké

"Lásko,

svadím tě pohledem

soukám si košilku výš a výš

a proč to vše?

Pro tu kytici.

Voňavou kytici, cos mi dal k svátku."

image

Danka R.

Bylo nebylo. Dávno tomu. Chodili jsme venku bez čepice a hřálo nás mládí a láska k Sovětskému svazu. Samozřejmě že taky láska romantická, pohádková a všelijaká jiná, která tu i zůstala. Jen to mládí už na mě jaksi přestává být vidět, Sovětský svaz je fuč úplně, co včul? Tož asi nasadit čepici na hlavu, nasednout na koště a vyrazit na cestu s radostí, že mě hřeje pozdní mládí a láska k životu, vesmíru a vůbec image.

image

Cariad

Pojď dovnitř, ohřej se u ohně, dej teplý čaj.
A rozlouskni oříšky…k tomu pár jablíček,
hezky na dílky nakrájených.
Z jádřince vyvěšti, co čeká tě v novém roce.
A užij si tyto štědré chvíle…
stále stejné, jako když jsi byl ještě dítě.
Kdy všechno mělo svou čarovnou moc
a kouzlo fantazie, žádné strachy…
jen bezpečí všeobjímající lásky a této hřejivé chvíle.
Stále stejně krásný může být tvůj život v každém okamžiku
jen nezapomínej, co nejdůležitější je…
Je všude přítomna ve všem svobodném,
život tvořící, stále bdí nad námi
a ukazuje, že stojí za to žít, mít rád a plnými doušky užívat
…dokud to jen jde
…miluj a žij svým srdcem

image

Arnet

Láska se skládá z mnoha něžných odlišností,
které se dají zavěsit mezi okny a do sluncí...
Tichounce se pak blýskají
a lehounce chrastí
kdykoliv si vzpomenu na Tebe...

image

.........................DĚKUJEME!..........................