Dobrá fotka - základ úspěchu internetového prodeje! To by měl vědět každý prodejce na Fleru. Dost často se ale stává, že se nám právě ta naše fotka zdá úplně nejlepší, poutavá a dokonalá, originální... Jenže pak nás napadne požádat o členství v klubu Kritika versus chvála aneb chci slyšet upřímný názor. Chceme se totiž zdokonalit a prodávat o stošest! V klubu nás přijmou a protože nám chtějí pomoci, fotku patřičně zkritizují. Tedy, pokud požádáme o názor členů klubu, jak se jim náš krámek líbí... Posoudí samozřejmě obchůdek komplet, tedy i profil, avatar, baner, kategorie, kvalitu klíčových slov, popisy zboží atd. a zkusí se s námi zamyslet, co s tím. Ale jak je psáno výše - fotka je to nejdůležitější. V klubu nejsou žádní odborníci, vše je posuzováno z pohledu nakupujícího. A tak by nás zajímal názor širší flerové veřejnosti. Zlepšujeme se?

Prohrabali jsme fotoarchivy, abychom vám mohli ukázat fotky, které jsme považovali za dobré kdysi, vedle fotek, které najdete v našich obchůdcích teď. (Upřímně, zrovna já mám v krámku stále ještě i pár těch, které bych tam raději neměla. )

Nové, lepší fotky jsou proklikávací, kdyby vás výrobek zaujal a toužili jste jej prozkoumat důkladněji...

Pokud byste i vy chtěli poradit se svým obchůdkem nebo chcete poradit nám, co máme ještě zlepšit, rádi vás v klubu přivítáme! A nemusíte se bát, kritika je sice upřímná, ale je podávána s citem.  Teda, snažíme se o to...

Za komentáře a ohlasy předem děkujeme.

Dendy0005

 

Darbucha

 

eMart

 

Galajana

 

HančaHa

 

Chvajda

 

Klia

   

 Martiina

 

Maruslan

 

Pandass

 

PetraC

 

Sufik

 

Škutypa

 

von Hanke

 

Y-vonne