Hodnocení prodejce: mat.alena
Hodnocení prodejce: mat.alena
Od nakupujících
Moc hezké, děkujeme a doporučujeme.
20.6.2022 | MakoviceIris
Úžasní motýlci. Opět velká spokojenost. Děkuji za milé jednání a laskavost.
14.6.2022 | Sil
Už po několikáté a pokaždé naprostá spokojenost, krásné maličkosti, srdíčka TOP - na konci roku potěší paní učitelky děkuji a těšíme se na další nákupy u Vás.
25.5.2022 | E.Mai.
Krásná práce, moc děkuji :-)
25.4.2022 | Turbosetr
Úplně nejlepší!
20.4.2022 | spiri
Moc se líbí. Děkuji.
19.4.2022 | dannič
Opět krásná práce, koukavé, nápadité, ihned dodané, děkuji a už si "brousím zuby" na příště!
14.4.2022 | Alena Cejnarová
krásná jarní dekorace, rychlé dodání i s dárečkem k tomu, super
17.3.2022 | Uga
Velmi doporučuji, krásné zboží. Šikovné ručičky. A.
14.3.2022 | zverinova1
+další 12 ks
Alenko, mnohokrát děkuji za krásný čtyřlístek, který má pro mě velkou symboliku... Díky Ať se vám daří, přeji další úžasné nápady a mnoho spokojených zákazníků. Martina V.
13.3.2022 | Martinavostra
Paní Alena je moc a moc šikovná, má zlaté ruce. Věcičky od ní jsou moc krásné a ráda u ní objednávám. Velké díky
10.3.2022 | Štenclová
Děkuji za nádherné dekorace. Opět velká spokojenost.
23.2.2022 | Sil
Paní Aleně moc děkuji, vyrábí překrásné věcičky, má zlaté ruce. Jsem za ně moc ráda, mám krásné dárečky. Ještě jednou moc dík, Děkuji taky za dáreček. Ještě jednou velká chvála dík
7.2.2022 | Štenclová
Krásné výrobky, jsem moc ráda, ze jsem u vás nakoupila. Jste moc šikovná. Děkuji za přidaný dárek. Potěšil.
27.1.2022 | chotaška
Vyplouváme.... Krásně vypracované, přinášející naději, dokonalé....
27.1.2022 | sleiv
Překrásné, jako všechno ostatní. Moc a moc děkuji
20.1.2022 | Štenclová
Velká spokojenost, nakupuji opakovaně
18.1.2022 | Lenka1975
Zboží je krásné, ale zatím ho nemám ještě doma .-)
13.1.2022 | leyara
+další 3 ks
Dobrý den,
termín odeslání je do 21.1. Je nastavený. Zboží odešlu v sobotu. Mrzí mě, že tyto záležitosti se řeší přes hodnocení, Stačilo by napsat a domluvit se. Hodnocení zůstává uloženo a sráží kredit prodávajícího.
Vše v pořádku . Milá komunikace, krásné zboží. Naprostá spokojenost .
12.1.2022 | kras
Do tohoto obchůdku se velmi ráda vracím, nakupuji v něm dárky pro svoje blízké, i když bych si ty věci nejraději nechala pro sebe, tak jsou krásné! Před uměním paní Aleny smekám!
10.1.2022 | nohavicka
1/44
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--