Hodnocení prodejce: pomněnková
Hodnocení prodejce: pomněnková
Od nakupujících
Velká spokojenost. Děkuji
20.7.2022 | Ketty
Balíček přišel rychle, zboží odpovídá podrobnému popisu i fotkám, moc děkuji a všem doporučuji.
29.6.2022 | goldman
Spokojenost. Rychlá komunikace, vstřícnost a precizně vyrobené zboží. Děkuji :)
17.3.2022 | Deccas
Sukně, jakou cely zivot hledám, moc pěkně a precizně ušitá, krásně sedí. Paní moc příjemná, lidská a ochotná. Sukni mi ještě upravovala a poslala ji dokonce za krátký čas. Paní a její práci moc doporučuji.
8.2.2022 | Luca52
Děkuji za ochotu i rychlost. Doporučuji!
16.12.2021 | alžběta5
Maximální spokojenost - báječná komunikace, rychlé vyřízení a oblečení je moc pěkné. Děkuji a rozhodně doporučuji ostatním.
8.7.2021 | ppeskova
Díky za rychlou reakci i zaslání.
7.4.2021 | alžběta5
Děkuji, jsem spokojená se zbožím, komunikací i rychlostí zaslání a doporučuji Váš obchůdek všem.
28.3.2021 | Martina106
Děkuji ;-)
17.3.2021 | DaniStich
Paní mě napadala, že jsem v nemoci neodepsala na zprávu, poté jsem se snažila domluvit na úpravě roušek, ale ze strany prodejce neochota. Nákup nebyl dokončen, protože roušky nebyly upraveny dle požadavku (samozřejmě za příplatek) a nyní již roušky nebudou akceptovány (dle nařízení vlády), takže bohužel nemám zájem.
22.2.2021 | Lucieee13787
P.jsem nijak nenapadala.Po upozornění po 9 dnech o nezaplacení,žádala roušky s drátem.V popisu nemám.Její byly již ušité.Včera po 16 dnech od obj.píše, že díky vlád.nař.jsou jí již na nic,takže jsem pochopila, že o ně nestojí.Snažím se vždy vyjít vstříc, dle mých hodnocení.Tedy ne má neochota.
Nejoblíbenější roušky do školy. Sama jsem nezkoušela, kupováno pro dítě. Pokud se nežehlí, tak jsou po vyprání zmačkané, to nám ale nevadí. Velmi příjemné na obličeji.
18.2.2021 | Gyta Oggová
vše ok - děkuji
7.2.2021 | klafina
+další 3 ks
krásné, levné, rychlé !
30.1.2021 | Simona Fuksová
+další 8 ks
Pěkné roušky za dobré ceny, rychlé dodání, mohu jen doporučit!
2.12.2020 | fialová květinka
Děkuji :)
1.12.2020 | TJanina
maximální spokojenost, děkuji
28.11.2020 | alice1971
diky
18.11.2020 | staifovak
+další 5 ks
rychlá reakce i dodávka.
15.11.2020 | Maddalen
rychlé vše v pořádku.
15.11.2020 | Maddalen
Děkuji za krásnou roušku, milou komunikaci a velmi rychlé dodání.
11.11.2020 | Ivab
1/22
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--