Hodnocení prodejce: Knockturn Alley
Hodnocení prodejce: Knockturn Alley
Jsou skvele :)
8.3.2022 • galbova.l
Děkuji za rychlé odeslání, náušničky už mám v uších, jsou ještě hezčí než na fotce.
6.5.2020 • jarkazavka
Moc děkuji za zboží a velmi příjemné jednání, hůlka je krásná a hezky zpracovaná.
21.8.2019 • CranberryM
Úžasná práce - TOP. Slečna je milá a bezproblémová komunikace. Děkuji moc moc moc a těším se na další objednávku.
26.7.2019 • Eve Magorka
Ta byla vyrobena přesně pro mě! Děkuji.
7.2.2019 • Ethlinn
Vynikající
4.1.2019 • Jakub1132
Neskutečně šikovná slečna. Vlastní hůlka - splněný sen, teď už jen aby dorazil dopis z Bradavic :)
11.12.2018 • Eve Magorka
Rychlá komunikace, dodávka obratem, naprostá spokojenost. Děkuji!
6.1.2018 • Januled• hodnocení starší než 5 let
Krásná hůlka, moc děkuji a doporučuji.
9.11.2017 • amalkaam• hodnocení starší než 5 let
Opět skvělá práce. Hůlku mám pro kamarádku a myslím, že z ní bude mít vážně radost!
9.8.2017 • vitekvoleman• hodnocení starší než 5 let
Velmi pěkná hůlka. Výborná komunikace. Moc děkuji!!
4.5.2017 • vitekvoleman• hodnocení starší než 5 let
Dekuji moc za rychlou akci a velmi hezky osobni pristup k vyrizeni ne uplne lehke objednavky. Takze ted uz zbyva jen svihnout a mavnout a odleted na novych nausnicich
21.3.2017 • Alienor• hodnocení starší než 5 let
Znovu jsem velmi spokojen a hůlka je opravdu výborná. Velice obchod doporučuji. vitekvoleman
4.1.2017 • vitekvoleman• hodnocení starší než 5 let
Hůlka je opravdu povedná a odpovídá fotografiím. Jsem s ní moc spokojen. Komunikace byla bezkonkurenční a doprava velmi rychlá. Moc děkuju za úžasnou hůlku.
9.9.2016 • vitekvoleman• hodnocení starší než 5 let
Všechno v pořádku, hůlka moc hezká, rodný list potěšil a krabička na hůlku pěkná i praktická. Určitě doporučuji. Pro všechny čaroděje a čarodějky, je moc příjemný pocit držet v ruce pravou dřevěnou hůlku.
7.3.2016 • azraelka• hodnocení starší než 5 let
Hůlka je naprosto úžasná a odpovídá fotografiím
1.2.2016 • fanda24• hodnocení starší než 5 let
Doporučuji , rychlé a ochotné vyřízení
23.9.2015 • mila1256• hodnocení starší než 5 let
Co na to říct - Hůlka je nádherná, odpovídá fotografiím v obchodě. Úžasná ruční práce, výborně zabalená tak, aby se jí při doručování nic nestalo, komunikace bezkonkurenční a dodání rychlé. :)
31.8.2015 • Yamka• hodnocení starší než 5 let
Hůlka je fajnová, děkuji moc :-)
3.8.2015 • KatkaJi• hodnocení starší než 5 let
Krásné zboží, objednávka byla rychle vyřízena. Jsem spokojena a obchod doporučuji!
24.6.2015 • Markytaj• hodnocení starší než 5 let
1/2
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--