Hodnocení prodejce: Tex
Hodnocení prodejce: Tex
Od nakupujících
krásné! Děkuji
23.3.2018 | MarketNedBar
Balíček v pořádku dorazi. Brože jsou moc hezké
27.1.2018 | Dagmar6
Opět děkuji za obchůdek a úžasného andílka :) .
19.12.2017 | krtek
Krásné, mnohokrát děkuji za příjemný a bleskový obchůdek :-).
12.12.2017 | krtek
Příjemný nákup, vše klaplo na jedničku. Můžu jen doporučit.
5.3.2015 | Tynaxy14
Omlouvam se, ze hodnoceni na fler pisu az s takovym zpozdenim. Mandala je nadnerna, komunikace s autorkou byla uzasna a obdarovana osoba ji ma krasne zavesenou v okne. Moc dekuji.
2.2.2015 | michelinablu
Velká spokojenost. Mandaly dorazily v pořádku, pečlivě zabalené. Doporučuji všem, jsou překrásné, působí velmi uklidňujícím dojmem a jsou precizně zpracované.
30.12.2014 | Edýsek
+další 6 ks
Skvela prace!
28.12.2014 | gametka
Vše v pořádku.
25.12.2014 | milan.svanda
Krásné zboží mi přišlo vkusně dárkově zabalené, což mne mile překvapilo. Všem ráda doporučuji nákup u Vás a přeji krásné Vánoce.
17.12.2014 | luční kvítí
Šál je krásný, dárkově zabalený, dáreček navíc. Děkuji!
5.12.2014 | hermila
Krásný výrobek, paní je moc šikovná! Doporučuji:)
25.11.2014 | DonaldLee
diky
13.10.2013 | mikyfk
Děkuji moc za krásné šálky. Hedvábná bude krásný doplněk ke kabelce pro mamču a barevná bude jen a jen pro mne :-) je úžasná a určitě ji plně využiju. Děkuji za milý obchůdek a přeji Vám ať se ve všem daří.
3.7.2013 | Cony
perfektní
27.6.2013 | RA.DA
Můžu jen doporučit. Bezvadná komunikace. Ještě jednou děkuji.
23.6.2013 | marty.inka
Šálku jsem objednala jako dárek pro mamku, má z ní velikou radost. Naprostá spokojenost :)
23.6.2013 | monyzzz
Ohledně nákupu jsem se vším naprosto spokojená - šálka nádherná. Myslím si, že v tomto obchůdku nenakupuji naposledy :)
6.6.2013 | monyzzz
Maximální spokojenost,velmi slušivé šálky! Mohu jen doporučit:)
30.5.2013 | kostickar
Jsem nadšená:o) Rychlé, velice příjemné a profesionální jednání. Šály jsou krásné - výrazně barevné.
20.5.2013 | janyjana
1/2
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--