Hodnocení prodejce: MyObsession
Hodnocení prodejce: MyObsession
Od nakupujících
Krásný kousek, velice děkuji.
16.6.2022 | Shizuka
Velice hezky vypracováno, ostatně jako už poněkolikáté, všem vřele doporučuji
12.6.2022 | Megulka
objednané zboží dorazilo rychle, velmi dobrá komunikace , pěkné zpracování , sedí , jen škoda že kov na opasku neladí s obojkem
7.6.2022 | cufinka007
Co se tyče zboži,tak jsem nadšena,užasne proveděni,takovy postroj jsem dlouho hledala,ale chovani a komunikace prodejce už tak skvěle nejsou.Na Fler na zpravy nereaguji.Zboži jsem objednala 04.04,zaplatila taky hned. 22.04 mi bylo slibeno že 25.04 odešlou,taky na Fler to bylo označene za odeslane,dneska 29.04 jsem dostata baliček,podle sledovani zasilky bylo odeslane 27.04.
29.4.2022 | Olegovna
Dobrý den, děkuji za hodnocení. Bohužel, někdy dítě onemocní a vše se zdrží, nedsotanu se do dílny. To je bohužel nevýhoda OSVČ. Snažím se především o kvalitu a ta zabere čas, proto je na výrobky doživotní záruka. Krásné dny
Mockrát děkuji za úžasný postroj - i když všude říkám, že je to rozhodně pásek :). Krásné zpracování, dobře se nosí, nepřekonatelný doplněk k šatům.
20.4.2022 | KettyDream
Děkuji a doporučuji.
10.4.2022 | hapax
I když jsem pásek objednala až těsně před Vánoci,tak stihl přijít. Krom toho je opět parádní. Takže za mě super a děkuji :-) .
27.12.2021 | olik1
Krásné zboží, skvělý obchod. Doporučuji
25.4.2021 | Verstka
Super produkty, vypadají přesně jako na fotkách. Jsem moc spokojená a určitě to není poslední nákup <3
22.3.2021 | Cinnamon--Girl
+další 2 ks
Perfektní, kvalitní práce. Máme doma už třetí pásek, nejstarší má 7 let a vypadá pořád jako nový.
18.3.2021 | jlomnicka
Zboží perfektní, děkuji :-)
11.3.2021 | linzii
Velmi krásný pásek, precizní provedení, pevná, tlustá a přitom poddajná kůže, spona nedráždí. Brzy objednám nějaký další :-)
9.3.2021 | Simupav
Opravdu hezky vyrobeno, ostatně jako i u mých minulých nákupů
9.12.2020 | Megulka
Krásná jemná práce.
15.11.2020 | Dummy147
Krásná a dobře provedená práce. Děkuji.
4.11.2020 | Beche
perfektní práce, moc děkuju!
20.8.2020 | takvselijak
vše v pořádku, děkuju moc :)
30.7.2020 | michaelakaplanova
Včera přišel jen jsem nakoukla a je naprosto skvělý.. přesně podle mých představ.... super díky
10.7.2020 | ontepe
Vyrobek ve skutečnosti neodpovidá ilustrační fotce spracováním ..Vyrobce, bohužel nereaguje na reklamační poznamku.
15.6.2020 | Rybalev
Krásná práce.Trochu delší dodání,ale pokud nespěcháte nebudete zklamaní. Vřele doporučuji.
2.4.2020 | Cho-ga
1/23
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--