Hodnocení prodejce: Dara bags
Hodnocení prodejce: Dara bags
taška je moc pěkná, jen se toho do ní příliš moc nevejde, bohužel jsem si nevšimla, že nemá u popisku uvedeno vejde se A4 a dle rozměrů jsem soudila, že bude dost velká i na noviny a pracovní desky.. takže je to spíš elegantní doplněk pro výpravu do divadla či do kina.
6.4.2012 • Kavkahodnocení je starší než 5 let
Ano opravdu se A4 nevejde. U zboží ani nepíšeme, že by se A4 vešla. Proto se domníváme, že si neutrál nezasloužíme. Rozměr tašky koresponduje s popiskem.
Ráda bych byla úplně pokojená, protože kabelka je úžasná, ale bohužel byla přehlédnuta moje platba a tak doručení trvslo mnohem déle než jsem čekala.
9.3.2012 • BCammie2hodnocení je starší než 5 let
Ano, termín odeslání se posunul asi o 5 dnů. platbu jsem na účtě přehlédli, za to se omlouváme. Jsme ale rádi, že je zákaznice se zbožím spokojená.
vše ok
24.2.2012 • wallynahodnocení je starší než 5 let
Menší zmatky při doručování balíku - ale obsah za to čekání stál :)
15.2.2012 • Medúzičkahodnocení je starší než 5 let
Ano za ČP nemůžeme
Ring ring nádherná!Super provedení!
Jen pejsková Love mě zklamala,barva byla o dost jiná než na obrázku.Po domluvě mi byli vráceny peníze a určitě jsem na Dara bags nezanevřela.
Dopuručuji:)
13.11.2011 • Luturkahodnocení je starší než 5 let
pejsková taška - barva byla uplně stejná jako na fotce. Na žádost zákaznice byla vyrobena nová taška a zaslána. Paní opět nevyhovovala barva....
Až na drobné zmatky s placením, vše ok :)
5.11.2011 • almickahodnocení je starší než 5 let
ano, přehlédli jsme platbu, za to jsme se omluvili.
kabelka je vesela, dobra velikost, ale provedni neni stopro (popruh a kovani). koupila jsem ji jako darek, tak snad se bude libit. priste bych ale do toho uz nesla.
8.10.2011 • kathodnocení je starší než 5 let
za touto prací si stojíme a taška byla 100%
Předčasně uvedené datum odeslání zboží mě poněkud zmátlo, ale kabelka nakonec dorazila a vše bylo v pořádku.
16.7.2011 • suezeehodnocení je starší než 5 let
ano, zaznamenali jsme odelsání o 1 den dříve, protože datum nešlo na fleru upravovat. den předem večer jsme balíky balili a pro přehlednost jsme klikli odeslat. odesláno bylo na druhý den ráno....
Co se týče zboží, není co namítat, vypadá skvěle. Změnila bych jen způsob balení (pevnější obal), jelikož obálka,ačkoliv s bublinkami uvnitř, byla natevřená(zřejmě zvědaví pracovníci pošty) a kabelka by se mohla snadno poničit. Naštěstí se tak nestalo...
14.7.2011 • Kishonhodnocení je starší než 5 let
jsme rádi, že se vlastně nic nestalo
Taška je perfektně ušitá, jen jsem na ní čekala trochu dýl
13.7.2011 • DanielaN.hodnocení je starší než 5 let
ano někdy se stane že dojde materiál, či něco nevýjde a zakázka se malinko posune. vždy zákazníka o pozdějším zaslání informujeme
Taška přišla po třech týdnech po několika urgencích, kdy mi bylo slíbeno, že bude taška odeslána a nebyla. Poštovné si paní účtuje 95 Kč, balík přišel s poštovným 78 Kč. I po několikáté urgenci od ní nepřišlo mailem ani slovo omluvy, vždy jen strohé oznámení dalšího termínu odeslání. Kdyby nebyla taška tak pěkná, dala bych Nespokojen. Opravdu mě jednání paní, jejíž kabelky nejsou zrovna levná záležitost, vytáčelo.
10.5.2011 • Adlytolkhodnocení je starší než 5 let
S paní jsme komunikovali. Poštovné na obálce 78.- - ano. obálka 13.- převedod na učet 5.- nový sáček 3.- a cesta na poštu. na poštovné doplácíme
Oceňuji rychlé jednání i bezproblémový obchod, jen nechápu, proč jsem musela při platbě předem na účet platit poštovné ve výši 95,-Kč, když skutečné poštovné u zásilky bylo mnohem nižší-37,-Kč.Dost mi to zkazilo dojem z celého obchodu.
20.4.2011 • smejcahodnocení je starší než 5 let
poštovné máme jednotné pro všechny zásilky
Vše OK
3.4.2011 • AnteaXhodnocení je starší než 5 let
jsme rádi, že je vše OK
Velké PLUS: obě kabelky jsou na pohled pěkné, zdají se být kvalitně ušité, jsou praktické - 100% splnily mé očekávání. Kdybych se měla rozhodnout jen pro jednu, tak Dariana je zajímavější.

Opravdu VELKÉ MÍNUS. - doba, po jakou trvalo dodání a s tím spojená nepříjemná konverzace s autorkou. Na webu je uvedeno, že doba dodání je DO TÝDNE. V mém případě ode dne, kdy byla nemalá finanční částka již na kontě autorky a dne, kdy kabelky dorazily uplynulo dnů 13. Bohužel autorce toto klamání zákazníka přijde v pořádku.
29.3.2011 • lucdolhodnocení je starší než 5 let
k žádnému klamání nedošlo. dodání do týdne od uhrazení, na poštu jsme v tu dobu jezdili 1x týdně. tzn. pokud paní poslala peníze v den kdy jsme jeli na poštu, nemohli jsem logicky balík odeslat.další svoz se konal za týden. tato informace byla vždy na profilu uvedena.
Objednávka proběhla bez komplikací, vše doručeno v pořádku, jen jsem trochu zklamána ze zboží samotného. Popruh na tašce je totiž ze stejného materiálu jako popruhy na krosny a nepůsobí moc hezky. Na fotce na internetu to nebylo poznat... :/
10.3.2011 • noikahodnocení je starší než 5 let
ano na tašky používáme syntetický popruh. nevidíme v tom problém. popruh je pevný a stabilní
Rychlá komunikace, kvůli nemoci delší doba dodání, s kabelkou 100% spokojenost.
19.2.2011 • zigytkahodnocení je starší než 5 let
Taška skvělá, jen nemám kam strkat ty kratší ucha, když jí nosim na tom delšim. Ale nevadí, velká spokojenost, doporučuju!
18.2.2010 • Tibbyhodnocení je starší než 5 let
ano taška má i krátká ucha což je zřejmé z fotky.
další strana
2/2
Menu
--