Hodnocení prodejce: kosíhnízdo-keramika
Hodnocení prodejce: kosíhnízdo-keramika
Krásný hrníček, velice děkuji za rychlé dodání. Jsme celá rodina i přátelé s vaší keramikou moc spokojeni. Přeji krásné Vánoce a v novém roce pevné zdraví.
22.12.2022 • Drieska
pekáč přišel v pořádku, dobře zabalený a moc hezký :-) děkuji :-)
2.11.2022 • dolis
Forma je perfektní, moc děkuji.
30.7.2022 • Andráš
Skvělá domluva, ochota a ještě lepší keramika. Moc děkuji za vstřícnost a doporučuji!
16.5.2022 • Matěj.j
Nádherná forma, precizní práce! Jsem velmi spokojená :-) děkuji!
9.4.2022 • Ellie5
Krásné zboží, velká spokojenost, určitě doporučuji. Skvělé balení - jako v bavlnce:)
30.3.2022 • certisek
Vše v pořádku, krásná miska, pečlivě zabalena. Děkuji a doporučuji.
8.3.2022 • wsarka
Nebylo dodáno zboží dle domluvy - dekorování kvašák karo.
4.11.2021 • msluzni
parádní práce, díky moc, obojí je supr
7.8.2021 • michald1
Onlouvam se za zpoždění hodnocení. Keramika z kosího hnízda dokonalá jako vždy ! Už mám klíčidlo a nyní kvašáček akorát tak velký a zelenina je z něj proste k sežrání. Perfektně zabaleno a rychle dodáno - díky moc a doporučuji !
28.7.2021 • Barbora1
Krásné a praktické, děkuji a doporučuji!
27.7.2021 • shacky
+další 4 ks
Dobrý den, zboží jsem objednal u vás a tak nevím proč se neustále musím obracet na výrobce. Váš web je komplikovaný a když jsem to objednal u vás tak by jste měli mít tolik slušnosti a dát vědět proč objednávka zadaná v únoru přijde desátého června a v průběhu mě informovat. No za to čtyř měsíční čekání aspoň vím kde nenakupovat. Michael.
3.6.2021 • mic999
Moc krásná keramika, jsem velmi spokojená se zbožím. Bezpečně zabaleno, vše dorazilo v pořádku. Uz vše uvedeno v provozu a parádně funkční. Moc děkuji. :))
30.4.2021 • kristyna.tl
Nádherne zboží. Mockrát dekuji, Sykorova
16.4.2021 • Atelier-Ka
Moc pěkný kvašák. Děkuji
15.4.2021 • palemami
Krásná práce, těším se až použijeme.
9.4.2021 • kveta26
Překrásné zboží, excelentně zabaleno a chráněno proti poškození. Děkuji.
8.4.2021 • Terajs
Zboží dodáno mnohem dříve, než mělo být. Forma beránka je nádherná.
29.3.2021 • lcepickova
Doporučuji.
23.3.2021 • Nessae
Vyplatilo se počkat, opravdu moc pěkná práce. Děkuji a doporučuji :-).
20.3.2021 • medusa - harmonie vůní
1/36
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--