Hodnocení prodejce: JA-RA
Hodnocení prodejce: JA-RA
krásný prsten, super jednání
14.12.2022 • alembik
Jjsme velmi spokojeni, požádal jsem o rychlé odeslání zboží a už druhý den bylo doručeno.
21.11.2022 • opreclik
Krásné prstýnky. Jsme velmi spokojeni.
12.3.2022 • Lulinka91
Rychlá komunikace a rychlé odeslání zboží ☺️
22.1.2022 • marujordan
Rychle jednani, ve vsem mi vysli vstric. Prstynek je krásný
23.12.2021 • kracmer
Bezchybné, krásné a rychlé :-)
1.12.2021 • dataapex
Moje oblíbená značka. Krásné výrobky, super jednání.
14.12.2020 • bbloncka
Náušnice od JA-RA jsou sázka na jistotu, vždycky krásné kousky, jednoduché, ale přitom do detailu propracované. Došly v pořádku a rychle. Děkuji.
27.11.2020 • jesterucha
děkuji za vstřícné jednání, vše v pořádku.
26.6.2020 • Arnotova
Krásné náušnice. Díky!
26.10.2019 • frkatka
Jednoduche a krasne
30.9.2019 • Marie Buk
Krásné náušnice, které se hodí snad úplně ke všemu. Můj již 7. pár Jara náušnic za posledních 7 let. I ty nejstarší jsou stále krásné a funkční jako na začátku.
28.8.2019 • ad.Mer
Náušnice jsou krásné a hlavně v originálním balení. Kupováno jako dárek, který velmi potěšil!
28.7.2019 • AnkaknA
Krásné šperky, rychlé a spolehlivé jednání, díky!
19.6.2019 • marcha
Moc dekuju za ochotu a bleskove doruceni! Sperky jsou krasne! I krasne zabalene! Jako darky poputuji do daleka. Chtela jsem neco ceskeho a zaroven ne klasicky suvenyr. Jsem si jista, ze ostudu si neudelame.
9.4.2019 • maariana
Tak malé, nenápadné a přitom tak krásné. Perfektní jako vse od JA-RA. Já už je mám a tyhle jsou dárek.
6.4.2019 • pawlee
Perfektní komunikace a domluva, velmi rychlé dodání a náhrdelník je nádherný, dárek vykouzlil ohromnou radost, moc děkuji. :-)
18.2.2019 • Peeetathodnocení je starší než 5 let
Moc děkuji za objednávku, zboží je krásné, domluva skvělá a předání proběhlo v pořádku.
18.2.2019 • muhehehodnocení je starší než 5 let
Krásné minimalisticke
30.1.2019 • Marie Bukhodnocení je starší než 5 let
Moc hezké, jsem spokojená. Děkuji za výměnu.
17.1.2019 • JanaH77hodnocení je starší než 5 let
1/15
předešlá strana
Menu
--