Hodnocení prodejce: xxxpetraxxx
Hodnocení prodejce: xxxpetraxxx
Od nakupujících
Zbožňuji krásné a originální věci a toto zboží splnilo mé očekávání. Komunikace perfektní, rychlá a vstřícnost prodejce také na jedničku! Zaslání rychlé. Všem doporučuji!
7.7.2022 | KubejkovaBalarinova
Krásné podtácky, doporučuji :)
12.5.2022 | elenid
Pěkné výrobky
25.2.2022 | mvotrub
Moc děkuji za nádherný podnos. Mám z něj velkou radost. Děkuji také za ochotu a pečlivé zabalení.
24.2.2022 | Ellisi
Krabičky jsou nádherné.Děkuji moc.
24.2.2022 | lsimonovska
Moc hezká truhlička. Velmi rychlé dodání. Děkuji. :-) Renata
9.2.2022 | Renata Budlinka
Perfektní :) Kvalitní zpracování, barvy sedí, spokojenost.
2.2.2022 | haru.sama
nádherná konvička a srdíčko, mám velkou radost. Děkuji moc :-)
15.12.2021 | VerunkaPl
Jsem velmi spokojena, moc se mi to líbí, rychlé dodání.
10.12.2021 | alcakuba
moc pěkná práce, opět velká spokojenost!
3.12.2021 | Jana Mato
Velice spokojena, konvicka je nadherna, podle mych predstav a pozadavku, dorazila precizne zabalena. Mohu jen doporucit. Rychle dodani.
18.11.2021 | 1Káma5
Vše perfektní
27.10.2021 | hruskynka
Děkuji za krásnou krabičku na drobnosti, jsem nadšená. Vřele všem doporučuji a velmi ráda se k Vám vrátím k dalším nákupům!
11.6.2021 | Jana Petříčková
Velmi děkuji za nádherné výrobky :-) Nemůžu se vynadívat. Paní Petra je hrozně šikovná. Vyšla mi vstříc se všemi požadavky. Takové příjemné jednání už jsem dlouho při nákupu nezažila. :-) Jsem nadšená a spokojená. Děkuji !! :-)
30.5.2021 | wendy.lou.
+další 6 ks
Super výrobky od paní Petry, precizně vyrobené krabičky, výborná komunikace. Maximální spokojenost :-) Alena
20.5.2021 | Alka62
+další 3 ks
Moc pěkně zpracované krabičky. Doporučuji
12.5.2021 | S1M0NE
ZASE!!! chybi vyssi moznost hodnoceni!!! :) Zazivam opakovanou radost jako male dite, fotografie nevystihnou tu jeste nadhernejsi realitu! MOC DEKUJEME!!!!!! :) Pani Petra se snazi maximalne vyjit vstric, je neuveritelne sikovna a pro me naprosty guru, co se tyka vyrobku ze dreva na prani. Urcite se budu strasne rada zase vracet, jen co dostanu nove napady na to, co "nutne" potrebujeme... :) Dekuju!
25.3.2021 | TercaS
Moc děkuji za překrásné výrobky, jsou nádherné a děkuji za rychlou výrobu na přání. Moc děkuji a určitě mohu jen a jen doporučit :)
23.3.2021 | Lentilka88
Příborník nádherný, ještě hezčí, než na obrázku. Velice děkuji za skvělý nákup.
23.3.2021 | Lentilka88
Rada bych nejen podekovala, ale nejak vyjadrila, ze s takovou ochotou a vstricnosti jsem se tady na Fleru jeste nesetkala. Moc dekuju, vsechno je krasne a presne tak, jak jsem ani nedovedla predstavit :) Dekuju!!! :)
9.3.2021 | TercaS
1/20
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--