Hodnocení prodejce: Josef Koutný
Hodnocení prodejce: Josef Koutný
Krásná práce a jako vždy perfektně zabaleno. S panem Koutným pak výborná komunikace během prodeje. Děkuji.
14.8.2023 • tritonak
Jedním slovem NÁDHERA. Děkuji panu Koutnému a přeji hodně elánu do dalších let tvorby ;)
23.5.2023 • tritonak
Jedním slovem " dokonalost". Jak domluva, zabalení, rychlost, tak obraz samotný. Moc děkuji.
16.2.2022 • LenkaHo
Skvělá domluva, krásně namalovaný obraz. Vřele doporučuji!!!
23.12.2021 • Wizard of Ozz
Obrazy pana Koutného - to byla láska na první pohled, úplně mne uchvátily. Přes interní poštu jsme si domluvili všechny detaily, obrazy mi ošetřil lakem kvůli prodloužení jejich životnosti, dorazily bezchybně, doslova láskyplně zabalené ve speciálním textilním obalu a ve velké krabici. Profesionál v každém směru. A já moc děkuji.
8.11.2021 • vladena.mat
Obrazy pana Koutného - to byla láska na první pohled, úplně mne uchvátily. Přes interní poštu jsme si domluvili všechny detaily, obrazy mi ošetřil lakem kvůli prodloužení jejich životnosti, dorazily bezchybně, doslova láskyplně zabalené ve speciálním textilním obalu a ve velké krabici. Profesionál v každém směru. A já moc děkuji.
8.11.2021 • vladena.mat
Komunikace s panem Koutným byla bleskurychlá a stejně tak rychle vyhotovil dle předlohy obraz v pop art stylu. Z výsledku jsem nadšená. Od prvního oslovení až po obdržení obrazu uplynul ani ne jeden týden. Moc děkuji za skvělou práci a přeji panu Koutnému, ať se dílo daří!
20.8.2021 • Petra Nestávalová
Nádherný obraz, už visí v obýváku, velice děkuji za ochotu a komunikaci
14.12.2020 • hanula.pol
Moc pěkný obraz. Dýchá z něj letní pohoda. Vše proběhlo v pořádku. Děkuji.
19.11.2019 • Draca
Nádherný obraz, ve skutečnosti ještě hezčí než na fotce.Původně to měl být dárek, ale nedokáži se s ním rozloučit. Obraz byl také velice pečlivě zabalený, komunikace s prodejcem perfektní, určitě doporučuji. Mockrát děkuji za tenhle malý kousek moře!!!
15.7.2019 • fonfa
spokojenost
17.11.2018 • seliluchodnocení je starší než 5 let
Velká spokojenost.Vše OK.OBRÁZEK JE NÁDHERNÝ.Moc děkuji.Ráda znovu do budoucna objednám.
14.11.2018 • PrihodovaHanahodnocení je starší než 5 let
Krásné! Spokojenost jako vždy. Děkuji.
14.5.2018 • Vlastička7hodnocení je starší než 5 let
Skvostná práce... Moc děkuji!
11.3.2018 • petra.valkovahodnocení je starší než 5 let
Krásná práce, jsem moc spokojená!
8.6.2017 • Přežraná pandahodnocení je starší než 5 let
Obraz je nádherný,dobře zabalený.Dala jsem ho zarámovat.Pošlu foto.
8.3.2017 • redohodnocení je starší než 5 let
Pana malíře velmi chválím a doporučuji. Ve skutečnosti obraz vypadá ještě daleko lépe. Monitor fotografii hodně zkresluje, různě stíňuje a nevynikne tolik. Velmi rychlé zpracování, bezproblémová komunikace. Jsem nadšená.
30.11.2016 • fuerteventurahodnocení je starší než 5 let
Velice spokojena! Prostě nádhera! Obraz je ještě krásnější než na fotce! Jsem nadšena a rozhodně nelituji ani ceny produktu. Kvalitní práci se musí ocenit! Velice děkuji.
26.1.2016 • Vlastička7hodnocení je starší než 5 let
Moc krásný obraz, děkujeme :-)
17.9.2015 • Kristýnahodnocení je starší než 5 let
Velmi spokojena, mohu jen doporucit. Obrazy jsou nadherne.
24.2.2015 • Petra Cermakovahodnocení je starší než 5 let
1/2
předešlá strana
Menu
--