Hodnocení prodejce: Pro V.A.S.
Hodnocení prodejce: Pro V.A.S.
Moc děkuji za krásnou renovaci mé oblíbené kožené kabelky! Co mi jinde bylo popsáno jako nemožné se tady podařilo, ještě jednou děkuji a vřele doporučuji!
29.10.2020 • trumpetka
Naprosto úžasná spolupráce, paní mi sama nabídla úpravdu dle mých rozměrů, takže mi sukénka padne jako ulitá, poradila, jak prát a žehlit, od začátku do konce jevila veliký zájem o to, aby mi sukénka opravdu padla a vydržela co nejdéle. K tomu ta sukénka je opravdu nádherná, jedna z nejhezčích, jakou jsem kdy měla a za skvělou cenu. Moc Vám děkuji!
1.3.2015 • shaary• hodnocení starší než 5 let
děkuji za skvěle odvedenou práci.Naprosto precizní zúžení kabelky.
20.1.2015 • mona-li• hodnocení starší než 5 let
Děkuji za vstřícné,ochotné jednání i za velmi kvalitně odvedenou práci.
25.11.2014 • Werionae• hodnocení starší než 5 let
krásná práce perfektní komunikace a domluva všem doporučuji
25.2.2013 • Janapa• hodnocení starší než 5 let
Děkuji, jsem velice spokojena se zbožím, rychlostí dodání i přívětivostí v jednání :-)
27.12.2012 • merlita• hodnocení starší než 5 let
suknicka je hodne mala - vubec neodpovida memu pozadavku 70cm v pase
27.12.2012 • d.jirickova• hodnocení starší než 5 let
Dobry den. Mrzi mne to... Mam te miry premerene, a mame to i na te panne, tak opravdu nevim, kde je chyba. Ale i tak je to moc neprijemne. Jake vidite rešeni.

Zatim prejeme hezky Novy Rok a čim mene nepovedenych nakupu.

Veretinovi-Krejčovstvi.
MOC DĚKUJI.OPRAVDU PĚKNÁ POCTIVÁ PRÁCE.
26.8.2012 • MAJKOVKA• hodnocení starší než 5 let
Všechno v pořádku, kabelka je moc hezká, děkuji a doporučuji :)
5.6.2012 • pinkgoblin• hodnocení starší než 5 let
Šaty jsou skvělé, jsem naproto spokojená. Moc děkuji a budu se ráda vracet. L.
28.5.2012 • bukabus• hodnocení starší než 5 let
Děkuji, vše v pořádku
20.5.2012 • iloveit1230• hodnocení starší než 5 let
Moc děkuji za vstřícnost a ochotu, maximální snaha vyhovět, pěkně zpracováno!
16.12.2011 • dandulkam• hodnocení starší než 5 let
nevídaná ochota a zručnost :-)
16.12.2011 • dandulkam• hodnocení starší než 5 let
A také velmi děkuji za přibalené pásky a ozdůbky. Jste skvělá!
12.7.2011 • Vidinka11• hodnocení starší než 5 let
Úžasná dáma a úžasně šikovná! Děkuji vám za realizaci mého snu, šatičky jsou precizně ušité a dokonale sedí.
12.7.2011 • Vidinka11• hodnocení starší než 5 let
Sukýnka krásná, perfektně sedí, komunikace velmi příjemná a milá :-) děkuji mockrát za vaši ochotu a splněné přání!
27.4.2011 • Michaelah1• hodnocení starší než 5 let
nádhera nádhera velmi děkuji
10.1.2011 • marfrankova• hodnocení starší než 5 let
Sukně se moc povedla a mám z ní velkou radost:-) Navíc moc děkuji za trpělivost a porozumění:-)
22.12.2010 • Mončiči• hodnocení starší než 5 let
1/1
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--