Hodnocení prodejce: dvě
Hodnocení prodejce: dvě
Od nakupujících
Úžasná brož. Děkuji.
17.2.2021 | makaili
prima obchůdek, děkuji moc
26.11.2020 | ryngle8
Super, nosím na kabátě a ráda se tím chlubím. Zajímavé balení, potěší, když si stím někdo dá takovou práci...velká spokojenost. Díky.
8.2.2017 | hanka.april
Broze dorazily opravdu bleskove :) odpovidaji fotografii a k tomu byly originalne a krasne zabalene. Moc dekuji za darek! Rada si zase neco koupim.
4.9.2013 | xbalanka
Nadherna prace, dekuji!
19.3.2013 | Brooch1
Nejroztomilejší věc, kterou jsem kdy viděla! Ještě hezčí než na fotce, díky!:-)
21.2.2013 | trojanoa
...formálně i obsahově moc pěkné : )
19.12.2012 | Ma-No
Jéé všimla jsem si nějakého zapomenutého hodnocení. Brož je však bezvadná, vtipná, moc se mi líbí a ráda doporučuji :)
18.12.2012 | Laduss
vše v pohodě
15.12.2012 | Tlampac
Vtipná brož, bezproblémový obchod. Můžu jedině doporučit a děkovat :)
1.6.2012 | EvaPce
Krásný diář, který udělal velkou radost!!!
28.5.2012 | wacenda
Milá komunikace, skvělý obchůdek, originální, kreativní zápisníčky probouzející jeden nápad za druhým. Už se moc těším na další nákup. Všem vřele doporučuji. Rychlé dodání, pečlivě zabalené, krása!
10.4.2012 | ELFKA.84
Naprosto neprekonatelne nejrychlejsi a bezproblemove dodani z Fleru ever! A jeste navic i s malym darkem! Och! Dekuji a doporucuji :o) Kristyna
16.12.2011 | mysonet
Ježíšek je velmi spokojený a já budu určitě taky (aspoň přes rameno jsem nakoukla a oči se mi rozzářily). Děkuji převelice za ochotu a Váš čas :)
15.12.2011 | paaajinka
dvě vřele doporučuji - moc se mi líbí jejich výrobky i to, jakým způsobem je prezentují. Doufám, že budou ještě dlouho pokračovat v tom, co dělají. Díky :-).
31.3.2011 | slečna B.
+další 2 ks
Nádherné zboží, jsem velice spokojená. Moc děkuji za prima obchůdek. Všem nakupujícím Vás mohu vřele doporučit!
25.2.2011 | Zorbíček
Děkuju za diář, dorazil rychle a v pořádku a je moc prima.
5.1.2011 | chobik
supperrychlé vyřízení + osobní předání v krásném /chytře vymyšleném/ balení = děkuji, dvě;)
9.12.2010 | saturnka
Rychle vyrizeni, roztomile zbozi, individualni pristup :o)
8.12.2010 | mysonet
Naprostá spokojenost!
2.12.2010 | mlha.hannah
1/2
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--