Hodnocení prodejce: V růžovém sadu
Hodnocení od: všech | nakupujících | prodejců
(107)
(0)
(0)
Krásné zboží :o) Moc děkuji!
8.10.2021 | IvonaF
Krásné svícny, pěkně vypadají, velmi hezký dárek. Budu ještě objednávat další, pokud budou :-) Moc děkuji!
6.4.2021 | LZelnickova
Moc krásný výrobek, rychlé odeslání. Moc děkuji a doporučuji! :)
26.3.2021 | veronika.slezakova
Krásná práce, děkuji.
12.1.2021 | jencek
Úžasné! Děkuji a doporučuji :)
23.12.2020 | lenicka.w
Úžasné! Děkuji a doporučuji :)
23.12.2020 | lenicka.w
Velmi doporučuji. Neskutečně krásná práce s příběhem. Děkuji.
15.12.2020 | Lenele
Moc hezké.Děkuji za rychlé a kvalitně provedenou práci. Hezké Vánoce MŠ
11.12.2020 | miroslavasv
Rychlé dodání, pečlivě zabaleno... a miska je krásná :) Moc děkuji.
9.12.2020 | Noffley
Skvělé, moc díky!
7.4.2020 | beneslenka
Všechno na jedničku, děkuji :)
13.2.2020 | Sněhurka78
Krásná práce a rychle dodání.
16.11.2019 | klarCiCi
Krásné a precizní výrobky ze dřeva, pěkně zabalené.Určitě doporučuji.
13.11.2019 | Mončičik
KRÁSNÉ nejen na fotce, ale i ve skutečnosti!!!
28.8.2019 | katatom
Veliká spokojenost,vláček je naprosto dokonalý,poctivá ruční práce,velký a se třemi vagonky správně dlouhý :-) Vnouček je nadšen.
19.2.2019 | Kulhavá
Velmi dobrá komunikace s prodejcem, objednané zboží je pěkné, kvalitně provedené, Celkově jsem moc spokojená.
25.4.2018 | mivanna
Děkuji moc za krásné zboží, velká spokojenost
18.1.2018 | bandynka
Manžel byl z dárku nadšený
29.12.2017 | Davalia
Děkuji
17.12.2017 | Yavajanna
Překrásnééééé!!!!!!!! Mám velikou radost, moc a moc děkuji!:-) A všem ze srdce doporučuji!!!!!!!!!!!! =)
30.11.2017 | Nibowaka
1/6
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--