Autorská přírodní kosmetika tvořená ruční výrobou v lázeňské Třeboni
Za vývojem receptur, ale i celého brandu stojí Mgr. Monika Kalivodová. Pomocí této velice šetrné a zároveň vysoce účinné kosmetiky se vyléčila z vleklých a urputných ekzémů. Krásné a zdravé pleti si všimlo její okolí a přálo si její výrobky také používat. V tuto chvíli nastoupil na scénu její podnikavý manžel. Společně založili firmu MONLEVUR.
Tato kosmetika je unikátní především použitím kvalitních šetrně sušených pivovarských kvasnic. Lidskými zkušenostmi, ale i vědou ověření pomocníci ke zdravé a krásné pokožce i vlasům. Obsahují celou řadu vitamínů, minerálů, proteinů a dalších blahodárných látek.
Dále jsou nedílnou součástí receptur nerafinovaná BIO másla a oleje lisované za studena. Což je na přírodním kosmetickém trhu výjimečné. Tedy oleje a másla plné prospěšných živin. Samozřejmostí je obohacení o přírodní aktivní látky. K citlivému ovonění použila Monika přírodní anti-alergenní vůně.
Kosmetika není testována na zvířatech. Testovala ji autorka sama na svém hypersenzitivním těle. Tím, že MONLEVUR vyvíjela sama pro sebe, obsahuje její kosmetika pouze nejlepší účinné přírodní suroviny.
Mgr. Monika Kalivodová
Proč pivovarské kvasnice? Řekněme si o nich víc...
Představte si kvasnice jako hostinu plnou zdravých potravin pro pokožku, vlasy a nehty. Pozvěme naše tělo na tuto oslavu zdraví a vitality. Co je na jídelníčku?
Kvasnice stimulují metabolismus pokožky, podporují její elasticitu a pěstí kožní mikroflóru. Aktivují tvorbu kolagenu. Bojují proti zánětům, zabraňují tvorbě akné a zpomalují stárnutí. Navíc dodávají pleti přirozenou barvu a šťavnatost.
Hledala jsem kvalitní přírodní kosmetiku s pivovarskými kvasnicemi, ale nenašla jsem ji. Proto jsem se rozhodla ji vytvořit sama, inspirovaná vědeckými studiemi, jako je například “Effects of Brewer’s Yeast on Skin and QOL” publikovaná v Journal of Nutritional Science and Vitaminology.
Moje kosmetika obsahuje hodnotné rostlinné oleje a másla v BIO kvalitě, další přírodní složky a jemné antialergické ovonění. Tak kombinuji tradiční moudrost našich předků s moderním poznáním o prospěšných účincích pivovarských kvasnic na krásu a zdraví, podložených vědeckými studiemi.