Jak smazat cenu u prodaného zboží?

Jistě jste si všimli, že někteří prodejci mají u prodaného zboží místo ceny pouze hvězdičku. Vy můžete tuto cenu skrýt také, stačí jen smazat prodané zboží z vaší nabídky (klikněte na tlačítko Smazat v sekci Prodej > Moje zboží). I po smazání zůstane zboží stále v historii vašich obchodů i v prodaném zboží, jen ho již nebudete moci upravit a znovu vystavit k prodeji.

Další možností, jak skrýt ceny prodaného zboží, je zvolit nastavení "Skrývat všechny ceny prodaného zboží" v sekci Prodej > Prodejní informace. Ceny prodaného zboží uvidí již pouze samotný prodávající. Změnou tohoto nastavení budou ceny opět veřejně viditelné.




« zpět na hlavní stranu nápovědy