Nápověda / Prodej - Fler doprava

Fler doprava - otázky a odpovědi

Je možné posílat balíky přes Fler dopravu na Slovensko, kolik to stojí?
Aktuálně je možné zasílat zásilky na Slovensko.  Ze Slovenska podání v současné době není možné.

Jak mám zrušit objednanou dopravu?
V případě, že se rozhodnete balíček neposlat ale již jste provedli objednávku přepravy, není potřeba objednávku rušit. Balíček, který nebyl odnesen na pobočku Zásilkovny nebude odeslán a také nebude fakturován.

Je možné posílat křehké zboží, jaký je příplatek?
Křehké zboží patří obecně mezi zásilky vyloučené z přepravy. V případě kvalitního zabalení zboží však mají zákazníci s přepravou takového zboží pozitivní zkušenosti. V případě poškození zásilky je však vymáhání náhrady škody značně omezené. Viz citace VOP Zásilkovna s.r.o.:

2.2 Z dodání jsou vyloučeny následující Zásilky a Odesílatel není oprávněn je předat k přepravě:

...

vii. obsahující kazící se zboží nebo zboží lehce poškoditelné, křehké, s tekutým obsahem a dále zboží, které je nutno zvláštním způsobem chránit nebo se kterým je nutné zvláštním způsobem nakládat;

...



Zboží se rozbilo/ztratilo. Kde podat reklamaci?
Odesílatel je oprávněn uplatnit nárok na náhradu škody. Tento nárok je odesílatel v případě škody na zásilce oprávněn uplatnit formou emailu na adresu reklamace@zasilkovna.cz (v případě zásilek s cílovou adresou doručení na území České republiky) či complaints@packeta.com (v případě zásilek s cílovou adresou doručení do zahraničí), nebo vyplněním formuláře na reklamace.zasilkovna.cz, nejpozději však do dvou (2) kalendářních dní od převzetí zásilky příjemcem nebo odesílatelem. Reklamaci ztráty zásilky je odesílatel povinen uplatnit do tří měsíců od převzetí zásilky Zásilkovnou. V opačném případě nárok na náhradu škody zaniká. Více informací naleznezte zde.

Můžu dodatečně změnit adresu, telefon...?
Dodatečné úpravy nejsou možné. Je třeba objednávku zrušit a objednat znovu. Zrušení objenávky na doprava@fler.cz.

Zadali jsme špatně váhu zboží, co s tím?
Dodatečné úpravy bohužel nejsou možné. Váha je pouze orientační, pokud zásilka splňuje váhový limit 5/10kg, není třeba objednávku rušit. Cena za zásilku v jiné hmotnostní kategorii bude upravena (případně dofakturována) v nejbližším možném termínu (po fakturaci spol. Zásilkovna).




« zpět na hlavní stranu nápovědy
Menu
--