Nápověda / Prodej - Podpora prodeje

Co je topování?

Vložené zboží se v kategoriích primárně řadí podle aktualizace - tedy právě podle "topování". Kvůli tomuto řazení je topované zboží ve výhodě, nakupujícím je více na očích a je vyšší pravděpodobnost prodeje. Topováním můžete posunout svoje vložené zboží na přední místa v příslušných kategoriích.

A jak se tedy topuje? Stačí stisknout tlačítko "Top" v úpravě zboží sekce Prodej > Moje zboží anebo v rychlé editaci. Topovat můžete vždy v určené frekvenci v závislosti na vašem Fler ranku. Časové rozpětí mezi jednotlivým topováním je 2 až 8 hodin.

Fler tip: Pravidelné topování se může zdát časově náročné, ale jednoznačně zvyšuje vaši šanci na proej zboží. Topování je nejúčinnější v době, kdy je na Fleru nejvíce návštěvníků (na druhou stranu ovšem topovaný výrobek rychleji klesá na spodnější pozice).

Vzhledem k tomu, že se v závislosti na Fler ranku snižuje časová prodleva mezi jednotlivými topy, je výhodné na Fleru podnikat dlouhodobě a cílevědomě. Vyšší Fler rank přináší častější topování a tím se zvyšuje šance na prodej vašeho zboží.

Tabulka frekvence topování v závislosti na Fler ranku:

12 topů / den (á 2 hodiny) FR >= 99.50
8 topů / den (á 3 hodiny) FR >= 99.00
6 topů / den (á 4 hodiny) FR >= 97.00
4,8 topů / den (á 5 hodin) FR >= 95.00
4 topy / den (á 6 hodin) FR >= 80.00
3,4 topů / den (á 7 hodin) FR >= 50.00
3 topy / den (á 8 hodin) FR >= 00.00



« zpět na hlavní stranu nápovědy
Menu
--