Jak funguje hodnocení uživatelů?

Hodnocení uživatelů (jak prodejců, tak nakupujících) umožňuje vyjádřit spokojenost s průběhem zrealizovaného obchodu. Po nákupu může prodejce i nakupující hodnotit protistranu z hlediska komunikace, platební kázně či kvality zboží. Hodnocení je vyjádřeno známkou (+, -, 0) a slovním popisem.
Nakupující hodnotí prodejce v sekci Nákup > Hodnotit nákup a prodejci v sekci Prodej > Hodnotit. Získaná hodnocení uživatele naleznete v jeho profilu (kliknutím na procentuální vyjádření spokojenosti).

V případě, že chcete svoje hodnocení zrušit či změnit, jděte na stránku s hodnocením hodnoceného uživatele a stiskněte tlačítko "Zrušit moje hodnocení". Poté můžete vložit hodnocení nové.

Hodnocení lze udělit po dobu 6 měsíců od nákupu.




« zpět na hlavní stranu nápovědy