Domů Profil prodejce Týnoslava
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Olomouc, ČR
  • 46 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (12) 100%
Nadšenci: 30
Aktivita: aktivní
Prodáno: 46
Registrace: 6.12.2010
Město: Olomouc
Stát: ČR

Týnoslava

/ Prodávající
Novinky
317676
22.10.2014 Přidány krásné a kvalitní ručně vázané deníky z dílny mé švagrové. Fotky jsou zatím trochu provizorní, ale o to víc budete překvapeni, až Vám dorazí domů. :)

Všechny výrobky prošly ručním zpracováním, proto jsou patrné rozdíly i mezi výrobky jednoho druhu. Drobné nepřesnosti však nejsou na škodu, naopak, jsou brány jako znaky originality každého výrobku. 

 

Ruční předení na vřetánku

Na materiálu záleží

Výrobky vznikají zpracováním různých materiálů, především ovčí vlny. Ovčí vlna má výborné termoizolační vlastnosti, ale je ceněná také kvůli svým antibakteriálním a antialergickým vlastnostem. Má schopnost odvádět pot a vlhkost dále od těla, dokonce dokáže hřát i pokud je vlhká. Vlna je materiálem přírodě vlastním, její vznik i odbourávání je v přírodě naprosto přirozeným procesem. Díky kvalitnímu zpracování a výběru pouze nejlepších druhů vlny již dnes výrobky z ovčí vlny nekoušou, naopak jsou velmi jemné, hřejivé, zdravé a příjemné.

Ovčí vlna však může být pro někoho příliš drahým materiálem, proto v sortimentu zařazujeme i výrobky z akrylové příze. Její výhody jsou mnohem lepší dostupnost, velký výběr barev, měkkost a pevnost

Alpaka je vlna z jihoamerických lam. Její izolační schopnosti jsou ještě lepší, než u ovčí vlny. Je také velmi měkká, nekousavá, úplety z ní skvěle drží teplo. Může se však hůře barvit, proto její vzhled často bývá rustikálnější. 

 

Přečtěte si pěkný článek o vlně ve FlerMAGu, je v něm mnoho zajímavých informací. 

Způsob dopravy
Záleží na velikosti objednávky, většinou se zboží bezpečně zabalené vejde do větší obálky a je odesláno doporučeně Českou poštou. U větších objednávek poštovné dle domluvy.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Týnoslava

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--