Domů Profil prodejce Jako na drátku
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Plzeň, ČR
  • 122 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (40) 100%
Nadšenci: 241
Aktivita: aktivní
Prodáno: 122
Registrace: 15.12.2010
Město: Plzeň
Stát: ČR

Jako na drátku

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Mé jméno je Alena Siváková, jsem maminkou dvou dětí a nadšenou drátetnicí. Drátkování mne provází již mnoho let a výroba šperků se stala jednou z mých nejoblíbenějších aktivit.

Šperky tvořím nejraději z darů přírody a díky její převeliké inspiraci. Mým nejoblíbenějším materiálem jsou kovy a kameny. Smotávám drátky z oceli, mědi nebo třeba mosazi a doplňuji je nejčastěji polodrahokamy a drahými kameny.

Mou nejmilovanější technikou se stal wire-wrapping, kdy pomalu omotáváte jeden drátek druhým, některý šperk vzniká nepřeberné množství hodin, zkrátka to trvá než jedna z tisíců kliček drátků je tou poslední na právě vznikajících náušnicích nebo náhrdelníku. Často od samotného nápadu, nákresu a následné realizace uplyne mnoho dní.

Časová náročnost se může zdát nevýhodou, já to tak ale nevnímám. S většinou šperků si hezky pobudu, věnuji jim svoji plnou pozornost, hýčkám si je a věřím, že tolik vnesené energie je na nich poté znát. A co vnímám jako velikou výhodu? Že si svou dílnu sbalím prakticky do batůžku a ještě si mi tam vejde svačina. Tvořit tak můžu prakticky kdekoliv. Úplně nejraději rozložím kleštičky a drátky na deku u rybníku, opřu si záda o oblíbenou borovici, poslouchám šumění větru a vody, a dám se pomalu do díla.

Dávám přednost autentické a pravdivé nedokonalosti před stoprocentní profesionalitou. A tak si prozatím téměř vše ohledně tvorby šperků zajišťuji sama. Když vzniknou nové náušnice, sama je nafotím, vkládám na web, s láskou balím a odnáším na poštu, kterou máme kousek za rohem.

Vybírat můžete z vystavených šperků. Ráda tvořím i na míru, Třeba když toužíte z kamínků z cest vytvořit originální náušnice, nebo máte svoji představu šperku, který právě není v nabídce. Napište, určitě se domluvíme.

 

Jarní inspirace ... 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Způsob dopravy
Česká pošta,doporučeně, ochranné balení (polstrovaná obálka, bublinková folie, balík apod. - dle velikosti zásilky). Cena poštovného a balného 60 Kč. Zboží zasílám nejpozději do 3 pracovních dnů od přijetí platby. Zboží zasílám i na Slovensko a do zemí EU. Poštovné a balné: Slovensko: 95 Kč, ostatní země EU: 149.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od Jako na drátku

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--