Domů Profil prodejce Maria´s Mirror
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Kožušany - Tážaly, ČR
  • 9 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (2) 100%
Nadšenci: 8
Aktivita: aktivní
Prodáno: 9
Registrace: 29.12.2010
Město: Kožušany - Tážaly
Stát: ČR

Maria´s Mirror

/ Prodávající
Novinky
7655
16.2.2011 Všechny polštářky jsem pro Vás aktuálně zlevnila o 10%! Cena platná až do konce března!

 

Maria´s Mirror - šité výrobky

 

Mariino zrcadlo je pro mou osobu docela příznačný název, protože když se podívám do zrcadla, vidím osobu, kterou "šití oděvů" charakterizuje po celý život.

Šít jsem začala už v nácti letech, kdy jsem sama sobě tvořila módní výstřelky na zábavy a do školy. Bylo jasné, co budu studovat - oděvní průmyslovku. Když jsem dokončila školu, šla jsem šít do jednoho z nějvětších oděvních podniků v republice, do O.P. Prostějov, kde jsem setrvala až do jeho "skonání". V současné době pracuji jako zdravotní ošetřovatelka a přivydělávám si výrobou oděvů, a to jak na zakázku, tak jen tak - pro zábavu.

Moje modely nebývají extravagantní ani naprosto originální. Ráda šiji dle burdy, případně se ráda inspiruji u již hotových oděvů, ale také si ráda modely uzpůsobím dle svého nebo celé sama navrhnu. Jde mi hlavně o to, aby byla moje móda nositelná, slušivá a aby se ke mně mí klienti rádi vraceli. A z toho důvodu si zakládám především na jedné věci: na kvalitě. Moje oděvy jsou šité z kvalitních materiálů, na kvalitním stroji a ušité tak, abych se za ně nemusela stydět. Pečlivé obnitkování, přesně navazující vzory a rovné střihy jsou pro mne (a mé zákazníky) nutností.

U každého kousku, který je na Fleru pro Vás k mání, vždy uvádím co nejkónkrétnější informace o oděvu nebo doplňku, pokud by Vás však zajímalo cokoliv dalšího, neváhejte se doptat. Odpovídám většinou týž den.

Abych pro Vás mohla tvořit co nejvíce žádaného zboží a věnovat se tak tvorbě oděvů a doplňků (ať už bytových nebo oděvních), pořídila jsem si manažerku - Gabrielu, která pro mne nejenom aktualizuje veškeré údaje na Fleru, ale navíc s Vámi bude také komunikovat. Veškeré informace od Gabriely jsou naprosto relevantní a mnou odsouhlasené. Děkuji za pochopení.

Těšíme se na Vaše komentáře, tipy a připomínky...

Maria´s Mirror

 

Způsob dopravy
Zboží odesílám maximálně do tří dní od připsání peněz na účet, a to jako doporučenou zásilku, pečlivě zabalené.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Maria´s Mirror

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--