Domů Profil prodejce jzdenka
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Ivaň, ČR
  • 75 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (38) 100%
Nadšenci: 210
Aktivita: aktivní
Prodáno: 75
Registrace: 23.1.2011
Město: Ivaň
Stát: ČR

jzdenka

/ Prodávající
Novinky
435070
16.10.2015 10 dnů tu nebudu, ale hned pak se budu všem věnovat

Na Fler jsem vstupovala se svými fotografiemi, ráda totiž fotím, vždycky jen na digitál, vystřídala jsem pár fotoaparátů a  teď fotím hlavně s Pentaxem K-5 a jsem s ním moc spokojená. Snažím se na svět dívat  hlavně jako žena. Snění a romantika, příběh, ale taky mám ráda fotky pavouků, jsou obdivuhodní, respektuji ale nechuť většiny žen a dívek k těmto tvorečkům, takže tyto fotky nenajdete, nebojte :-)

 Dnes je v mém obchůdku hlavně cínované zboží, ale mám ráda i černé drátování /mísy,talíře,zápichy/, wire-wrapping (omotávání drátu drátem) i prosté ketlování. Vždycky mě něco chytne a drží se . :-)

Pracuji  hlavně s minerály, pro které mám slabost :-) a snažím se upravit je tak, aby ukazovaly nejen svou krásu, ale taky aby nebyla omezena jejich léčivá schopnost a aby jejich síla mohla přejít bez překážek do Vašeho těla.

 

Ráda se účastním swapů a mám  jen jeden problém. Nemám ráda plstěné či filcové věci. Ani se jich nedokážu dotknout, ten materiál je mi prostě nepříjemný. Jinak se ráda nechávám překvapit a miluju ptákoviny :-)

 

 

 

Způsob dopravy
česká pošta, doporučeně, bublinková obálka
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Zboží

Další zboží od jzdenka

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--