Domů Profil prodejce Gabcik
  • aktivní prodejce od r. 2008
    Reaguje na objednávky obvykle do 13 hodin.
  • Kladno, ČR
  • 1 prodaných kusů
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 12
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1
Registrace: 10.12.2008
Město: Kladno
Stát: ČR

Gabcik

/ Prodávající
Novinky
520048
15.6.2016 dnes právě vloženo vše, co jsme za poslední rok vytvořily a ušily. Vše, čím zaujmete okolí a bude se Vám přijemně nosit. S láskou a úctou Gabriela Gabčik Beranová

Jmenuji se Gabriela "Gabčik" Beranová, jsem ročník 1975, rodačka z Prahy Podolí, naplavená 15.rokem na Kladně. Ráda pozoruju a hledám krásu v drobnostech. Baví mě dávat věcem svůj otisk, energii a originalitu. Baví mě přeměňovat věci, které by jiní už dávno vyhodili. Tak vznikla i práce nad čajovými přebaly - ke které mne přivedla moje tchýně a švagrová. Mandaly jsou titěrná práce, u které se skvěle čistí hlava. Jedna velká mandala trvá minimálně 4 hodiny, než se vše nastříhá, složí, přesně nalepí.

Už od dětství pletu, vyšívám, maluji, aranžuji dle ročního období truhlíky za okny,  zkoušela jsem různé techniky - je to můj celoživotní koníček - objevovat nové a nové techniky a zkusit si je. Momentálně jsem podlehla kouzlu mozaiky, mým snem je vitráž.

Protože Mandaly skládám a lepím, a dál rozdávám pro potěchu "jednoho majitele", vznikl "hec" - udělat Kalendář velikosti A3 s 12 měsíčními mandalami a úvodní mandalou. A vida - letos už budu chystat 3. ročník :)  třeba vás potěší. Na rok 2015 mám posledních osm kousků. Od září 2015 bude k mání nový Kalendář 2016 :)

Časem mi přišlo, že by nebylo od věci přenést z fotografií motivy přímo na látku, našla jsem tedy profi-firmu, která splnila můj sen o vlastní metráži.

Nechávám tedy šít švadlenou sedací "hnízda" tj. taburetky nebo podsedáky na relaxaci, jogu, nebo jen příjemnější posezení plněné českými pohankovými slupkami a malé polštářky taktéž s mou autorskou látkou - taktéž plněné pohankovými slupkami.

Od léta 2015 spolupracuji s další švadlenou, která má zlaté ruce a šije nádherné kabely z mých látek. V kombinaci s jeanovinou. Šije taktéž nápaditě kombinované polštáře cca 40x40cm - prošívané, z kterých mám velkou radost.

Krom toho pořádám kurzy skládání technikou TeaBagFolding v Kladně a okolí, v Praze. Jsem ochotna zajet i dále :)

 

Prezentuji se pod značkou Gabčik Styl.

 

 

Způsob dopravy
česká pošta
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Zboží

Další zboží od Gabcik

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--