Domů Profil uživatele krajinel
  • Na Fleru od roku 2011, ČR
Hodnocení: nedostupné
Registrace: 8.4.2011
Stát: ČR

krajinel

/ Nakupující
Profil

Srdečně Vás zdravím

a jsem ráda, že jste navštívili můj obchůdek. Zaměřuji se zde na tvorbu šperků z drátů chirurgické či nerezové oceli v kombinaci s minerály a korálky a v poslední době také šperků z cínu. Při tvorbě šperků zapojuji svou fantazii a inspiruje mě k nim každodenní život. Baví mě kombinovat různé styly a pohrávat si s materiály. Zatím u mě můžete vidět prvky tepané krajky, wire-wrappingu a klasického drátování a cínování. Většina kousků, až na jednodušší náušnice, jsou jedinečné a neopakovatelné originály.

Tvoření je součástí života každé ženy již z naší vrozené podstaty. Z nás přichází život, dáváme tvar a dech i věcem neživým. Je to dar. A tak jej hodlám plně využít. Bude mi ctí, když se stanete jako zákazník součástí toho procesu, nebo se jen potěšíte pohledem.

Vyberte si šperky z tepané oceli

nebo z cínu a mědi


Chirurgická ocel je materiál používaný mimo jiné ve zdravotnictví. Je vhodná i pro zákazníky se špatnou snášenlivostí kovů. Velmi kvalitní materiál, který nevyvolává alergické reakce, je stálobarevný, pevný, dobře snáší i vlhkost, nereaguje s potem.

Nerez ocel má velmi podobné vlastnosti, není primárně určena k použití ve zdravotnictví. U velké většiny zákaznic je také hypoalergenní.

U cínovaných šperků používám pouze zdravotně nezávadný bezolovnatý cín.

Pokud by Vás zaujalo něco z prodaného zboží, napište mi a ráda pro Vás vytvořím něco velmi podobného, ale ne naprosto stejného. U některých šperků je možno také požádat o jiné kamínky či korálky.

Vyrobeno v nekuřáckém prostředí.

Pokud se chcete dozvědět něco bližšího o mé osobě, tady je rozhovor...

 

Ráda bych Vás pozvala na stránky tvůrců, kterých si velmi vážím. Lukáši Potěrovi vděčím za krásnou fotografii mého soutěžního kompletu.

Fotografie se zvláštním kouzlem, elegantní alba a diáře Vám ráda vytvoří Aja_Tarja.

Dekorace pro Váš útulný a příjemný domov od Dekoveru.

Krásné a praktické šité tašky zakoupíte u Jolanetty.

Krásné a pohodové dny Vám přeje

krajinel

Fler kluby
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--