Domů Profil prodejce Z lesa
  • aktivní prodejce od r. 2008
    Reaguje na objednávky obvykle do 6 hodin.
  • Dolany, ČR
  • 8085 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (782) 100%
Nadšenci: 3000
Aktivita: aktivní
Prodáno: 8085
Registrace: 12.12.2008
Město: Dolany
Stát: ČR

Z lesa

/ Prodávající
Novinky
921172
13.12.2020 Tiše sněží na jabloně:

https://www.fler.cz/.../a...

Jana Kloučková Kudrnová - grafická designérka a ilustrátorka z lesa poblíž Olomouce. Maminka dvou vlčat. Zahradnice. Skicařka. Bordelářka. Blogerka.

Vystudovala jsem grafiku na Střední uměleckoprůmyslové škole v Uherském Hradišti, poté UTB - Fakultu multimediálních komunikací - obor Grafika a vizuální komunikace se stáží na Akademii krásných umění Jana Matějky v Krakově (ilustrace, grafika, typografie). Nyní pracuji jako grafická designérka a ilustrátorka na volné noze. A pokud zrovna nepracuji, tvořím si pro sebe (a pro vás). Do mé volné tvorby se v současné době asi nejvíc promítá to, že žijeme s rodinou v lese... jeho atmosféra, temnota i jas dávají mým věcem směr a cíl. A že mám dvě malé děti, zkouším koukat na svět jejich očima.

A odtud - z lesního klidu - posílám balíčky do celého světa. Do Japonska, na Kubu, do Austrálie, Švédska... Je pro mě zajímavé, že moje estetika oslovuje i tam někde. Že stejný obrázek visí nad postýlkou mých dětí a taky dětí na druhém konci světa.

 

 

Objednávky

Pokud vás má práce osloví, a něco si ode mne objednáte, pečlivě zabalený balíček (plakáty rolované v papíře, folii a v kartonové krabici) posílám co nejdřív. K větším zásilkám přibaluji dáreček.

 

Platba

Kromě platby na účet ve Fio bance je možné uhradit objednávku také přes Paypal (prosím o kontrolu nastavení platby, aby částka nepřišla nižší o poplatek za převod - poplatek platí nakupující).

 

Reklamace

Pokud se vám na zásilce cokoli nezdá, neváhejte a kontaktujte mě!

 

Práce na objednávku

A jestli jste si nevybrali, a přece se najdete v mém stylu, zkuste mě kontaktovat, ráda pro vás vytvořím veledílo na míru.

 

Jana K. Kudrnová

 

 

Uložit

Uložit

Způsob dopravy
Česká pošta - doporučení balík - u všech tisků a větších formátů. Česká pošta - doporučené psaní - u přání a drobnějších věcí.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Z lesa

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--