Domů Profil prodejce Anabellka
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Jindřichovice pod Smrkem, ČR
  • 6812 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (465) 100%
Nadšenci: 1025
Aktivita: aktivní
Prodáno: 6812
Registrace: 23.6.2011
Město: Jindřichovice pod Smrkem
Stát: ČR
Důležitá informace: VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, TVOŘÍM NA PŘÁNÍ. ANABELLKA

Anabellka

/ Prodávající
Novinky
1088944
6.1.2024 VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, OD LEDNA PŘIJÍMÁM OBJEDNÁVKY POUZE NA LŽIČKY 10 A VÍCE KS, PŘÍBORY NAD 4 KS A KNIHY. OSTATNÍ ZBOŽÍ PROSÍM NA DOTAZ. ANABELLKA

VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, VÍTEJTE U ANABELLKY 

 

ZBOŽÍ V SEKCI: K ODESLÁNÍ (hotové) ZDE

LŽIČKY PROSÍM OBJEDNÁVEJTE V MINIMÁLNÍM POČTU 4 KS 

NA PŘÁNÍ: jména, barvy i obrázky

AKCE!!!

NA KNIHY MÉHO MANŽELA

(PS: knihy nabité humorem pro muže i ženy)

1.+2. díl knihy SÁM MEZI ŽENAMI KOHOUT+KOHOUTÍ ZÁPAS

LETOŠNÍ VÁNOCE OBĚ KNIHY DOHROMADY ZA 499,-

 

 

  DOTAZY MI PROSÍM PIŠTE DO ZPRÁVY. DĚKUJI A PŘEJI VÁM POHODOVÉ NAKUPOVÁNÍ

VAŠE ANABELLKA

 

  

Vážení zákazníci, vítejte u Anabellky

TVOŘÍM NA VAŠE PŘÁNÍ

 

Představuji Vám své dva prodejní profily:

 Anabellka - psí ráj

Zde si přijdou na své psí miláčkové a jejich páníčci. Zaměřila jsem se na tvorbu na přání, můžete si zde nechat vytvořit náušnice, náhrdelníky, příbory či hrníčky s rasou vašeho pejska. Tvořím nejčastěji dle zaslané fotografie. Sady hrníček + lžička budou originálním dárkem pro Vaši rodinu a přátele. Pro pejsky zde naleznete velké množství psích hraček z fleecu, které pevně splétám do mnoha tvarů a velikostí.

Anabellka

Zde naleznete originální šperky a oblíbené kvalitní lžičky a hrníčky ozdobené polymerovou hmotou fimo. Nyní nabízím kromě kávových lžiček také příbory, svatební lžíce a lžičky, dětské příbory a sady. Jako první jsem na Fleru představila lžičky se jmény a nápisy, které jsou oblíbené nejen u dětí. Mám s jejich výrobou již letité zkušenosti a kvalita materiálů a provedení je pro mě na prvním místě. Ve všem se vám budu snažit vyjít vstříc, neváhejte a pište svá přání a požadavky. Originálním nápadem je Šála s kapucí, která je vlastním návrhem a po několika letech úšpěšného prodeje ji nyní nabízím již v desítkách barevných variant. K tradičním dámským a pánským časem přibyly také dívčí, dětské, miminkovské, s velkým lemem a úplnou novinkou pro ty, kteří nemají rádi šálu, je Nákrčník s kapucí . Nabízím ho ve variantách dámský, pánský a dětský. Šiji na přání, pište mi svá přání do zprávy. 

 

 

Děkuji za Vaši návštěvu a doufám, že se rádi budete vracet. 

Vaše Anabellka

Tyto obchodní podmínky platí pro nákup zboží na internetových stránkách Fler od prodejce Anabellka a Anabellka - psí ráj a Anabellka fashion. Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího (provozovatele výše uvedených profilů) a kupujícího.

Objednávka a uzavření kupní smlouvy:

S potvrzením objednávky kupující zároveň stvrzuje, že se seznámil a souhlasí s obchodními podmínkami, reklamačním a nákupním řádem prodávajícího.

Zákazník má právo stornovat objednávku do 24 hodin od podání objednávky.

Prodávající má právo přijatou objednávku ve výjimečných případech odmítnout, například v případě opakované špatné obchodní morálky zákazníka nebo v případě zadání nepravdivých nebo nesmyslných údajů pro odeslání či komunikaci.

Kupní smlouva vzniká momentem odeslání objednávky. Od tohoto momentu mezi kupujícím a prodávajícím vznikají vzájemná práva a povinnosti.

Platba bankovním převodem má být uhrazena do 14 pracovních dnů od potvrzení objednávky. O platebních údajích bude zákazník informován elektronicky. Při nesplnění této podmínky dojde k upomínce a poté ke stornování objednávky.

Odeslání zboží:

Zboží bude posláno prostřednictvím České pošty po připsání peněz na účet. Šperky a lžičky posílám v ochranné obálce; psí hračky, šité módní doplňky a oblečení v sáčku nebo krabičce, dle velikosti objednávky. 

Fakturu tisknu pouze na požádání.

Balíčky odesílám nejdéle do 7 pracovních dnů po obdržení peněz. Výjimky s vámi vždy vykomunikuji.

Na Vaši žádost můžu poslat i obyčejně, v tom případě ale neručím za balíček a jeho obsah v případě ztráty.

Reklamace:

Podle § 1829 má spotřebitel možnost ve lhůtě 14 dnů od převzetí zboží od smlouvy odstoupit. Toto se nevztahuje na zboží vyráběné na míru či upravované na přání.

Před samotnou reklamaci zákazník nejprve kontaktuje prodávajícího elektronicky interní poštou, zašle mu popis problému reklamovaného předmětu a fotografii vady. Za vady způsobené nespráným užíváním a jednáním České pošty nenese prodávající odpovědnost. 

Před odesláním zboží zpět je kupující povinnen o tomto informovat prodávajícího

Náklady spojené s přepravou vráceného zboží od kupujícího k prodávajícímu hradí kupující.

!!!Upozornění!!!

Barevnost zboží se může částečně odlišovat v závislosti na použitém typu a kalibraci monitorů. Drobná barevná nebo rozměrová odlišnost produktů není relevantním důvodem pro podání reklamace.

Záruční doba:

Záruční doba na všechny prodávané výrobky je 24 měsíců.

Záruční doba na dodané zboží začíná dnem převzetí zboží zákazníkem.

Záruka se vztahuje na vady materiálu, funkční vady, vady vzniklé při výrobě či kompletaci zboží provedené prodávajícím. Nevztahuje se na opotřebení a vady vzniklé používáním zboží.

Vrácení zboží:

Kupující má ze zákona právo zboží zakoupené přes internet vrátit prodávajícímu, popř. požádat o výměnu, a to do 14 dnů od obdržení.

Vrácené zboží musí být kompletní, nepoužité, nepoškozené, nevyprané a nenošené a zároveň čisté a schopné dalšího prodeje. Vrácení zboží je nutné VŽDY oznámit předem.

Zásilka odeslaná na dobírku nebude převzata.

Způsob dopravy
Zboží zasílám Zásilkovnou do 5 pracovních dní od připsání peněz na účet. Osobní odběr v Liberci a Jindřichovicích pod Smrkem. Pokud si objednáte současně z dvou mých dalších obchůdků, platíte jedno poštovné.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Anabellka

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--