Domů Profil prodejce Hanka Kašpaříková
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Jihlava, ČR
  • 384 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (26) 100%
Nadšenci: 44
Aktivita: aktivní
Prodáno: 384
Registrace: 8.7.2011
Město: Jihlava
Stát: ČR

Hanka Kašpaříková

/ Prodávající
Novinky
1099081
30.3.2024 Jedna z posledních Susalabimích tašek

https://www.fler.cz/zbozi...

duben 2024

Šiji kabelky a batohy pro děti. Najít můžete i nová pouzdra a látkové hračky k nim (na trzích byly velmi oblíbené). S dětmi využívám hračky třeba na hraní na schovávanou. Když nemůžeme ven, schovávám doma na různá místa látkové hračky a děti je pak hledají.

image

Přibylo také mnoho levandulových pytlíků do kabelek a šatníků a průběžně doplňuji i tolik oblíbené kapesníky, kterých u mne naleznete nepřeberné množství.

A podívejte se na průhledné pytlíky na nákup. Myslím, že jsem se ustálila už v tom, jaké budu šít. Také jich několik mám a využívám je denně, na pečivo, ovoce, zeleninu, cokoliv.

Málem bych zapomněla na úžasně jemné bavlněné šátky z kolekce Birdsong. Jsou velké.


březen 2024

Blíží se Velikonoce, nabízím různé druhy pytlíků, třeba od designerky Susalabim. Nebo jsem teď našila minipytlíčky třeba na malá čokoládová vajíčka nebo lentilky.

----

Zatím spíš zase projektuji, takže spíš vkládám v únoru našité věci. Ale protože jsem toho našila docela dost, určitě máte z čeho vybírat. Podívejte se do kategorie tašek, mám z nich obrovskou radost. Působí tak jarně. Doplnila jsem také některé kapesníky z dřívějška, které se vyprodaly a které byly oblíbené.

A protože vyšla nová kolekce od Dashwood studia, budu objednávat a vy se můžete tešit.


únor 2024

Ještě jsem ke kolekci kapesníků našila voničky a záložky do knihy.

Pustila jsem se zase do šití a užít si můžete kolekce kapesníků Birdsong. Také jsem šila na zakázku kolekci šedých a černých kapesníků a našila jsem jich víc, tak se mrkněte. Velmi se mi barevý požadavek paní líbil a šití jsem si užila.

Pustila jsem se do šití tašek. Část jich zmizelo v rámci vánočního jarmarku a neměla jsem čas je ani na internet dát. Přijde mi důležité podporovat naše autory, tak jsem nakoupila panel od Wilburriny a využila je jako aplikace na tašky. S ohledem na teplý únor jsem tím zřejmě přilákala jaro.

A taky se podívejte do kategorie dárky pro včelaře*řky. Krom kapesníku, taštičky třeba pro děti na pastelky jsou tam právě nově našité tašky a jedna z nich má 3D aplikaci včely. A myslím, že je vtipná.



leden 2024

Přeji vám hodně dobrého v novém roce.

Ještě ladíme detaily, ale již nyní mohu prozradit, že v březnu si můžete nakoupit moje zboží v čajovně na Husově ulici v Jihlavě v rámci minijarmarku.

Mezi tím jsem našila a vložila nějaká pouzdra, kapsičky, kapesníky a levandulové pytlíky. Tak se mrkněte.

prosinec 2023

Rýma se nás nikdy neptá a onemocnět můžeme prakticky kdykoliv. A protože jste mi řadu kapesníků vyprodali, což mě těší a za což vám děkuji, postupně sem i před svátky budu dávat našité kapesníky pro děti i dospělé.

Ale mezitím přidám ještě jeden ježčí batoh. A už mám rozešity i další. A oblíbily jste si ode mne také tašky, tak ty přibudou také.


V prosinci budu opět prodávat v Jihlavě v DIODU na Ladových vánocích. Zastavte se.

listopad 2023

Ještě jsem se pustila do našití organzových pytlíků na nákupy. Tentokrát jsem k nim vytvořila praktické gumičky s brzdičkou na zatažení. A pytlíky mají skvělý ovocný potisk.

Šiju dál adventní kalendáře, ale pustila jsem se i do tolik oblíbených ozdob. A protože mizí i kapesníky, stříhám a šiji kapesníky. A těšit se můžete i na běhnouny na stůl a nějaký ten jihlavský merch, který chystám zejména na Ladovy Vánoce v DIODu.

říjen 2023

Objednala jsem látky z nové kolekce Studio Dashwood na vánoce a jednu kolekci ptáčkovou. Velice se těším, co z toho vzninke. Máte zájem třeba o nevšední adventní kalednáře? A protože postupně mizí kapesníky pro dospělé a děti, jsem velmi ráda, že se vám líbí, budu také nějaké šít. A vlíží se Mikuláš a pytlíky na nadílku mám také probrané, doplním.



srpen 2023

Srpen mám ve znamení šití různých kousků oblečení a doplňků. Mrkněte na mé novinky. Najdete slušivé točivé sukně, mušelínová kaťata, kabelky, voničky a další věci.

červenec 2023

Horké letní dny a já objednala nové kolekce látek a šiju na své holky a pro vás kapesníky: užijte si hub, koček, psů a třeba i moře.

květen 2023

Je sice konec měsíce, ale mě se přece jen podařilo nafotit ušitou zástěru. Uvidíme, co se mi ještě poštěstí tento měsíc našít.

duben 2023

Poslední měsíce byly ve znamení malých marodů, tak jsem se k šití moc nedostala. Ale jaro je tu a vy jste mi udělali radost několika objednávkami kapesníků, a proto jsem si pro vás připravila několik nových variant. A doplnila jsem i voničky, které šiji v duchu zero waste, takže zbytky látek jsou prakticky nulové a ještě k tomu podporuji lokální producenty tím, že beru levanduli na voničky z místní farmy.

leden 2023

Prosinec nám rychle utekl a já už objednala novou kolekci úžasných látek z Daschwood studia. Nechte se překvapit.

Mezitím jsem do obchodu přidala několik šátků a voniček.

prosinec 2022

V prosinci se můžete těšit na adventní kalendáře, projektové taštičky, ale i další drobnosti, jako pytlíky s vykrajovátky. A protože jsem se v létě přestěhovala do Jihlavy, vymyslela jsem jihlavský vánoční merch (#dojihlavy) v podobě pytlíku s ježkem jehož obsahem je ježčí vykrajovátko.

listopad 2022

A máme tu listopad a já se těším na Advent, který je za dveřmi. A tak tvořím prostírání, pytlíky, ale třeba nově i textilní vánoční ozdoby.

říjen 2022

Na čas jsem se odmlčela v šití, mimo jiné jsem pletla. Ale nyní se vracím s kapesníky pro děti a dospělé, ale nově i s plínkami a kaťaty.

červenec 2022

Léto je v plném proudu a já tvořím z mušelínu. Mrkněte.

duben 2022

Šiji dál kapesníky, abyste měli ještě větší výběr. Přibudou i zástěrky, tentokrát na zahradu a našila jsem i velikonoční pytlíky.

únor 2022

V průběhu února jsem nakoupila ještě kolekce látek. Jednou je kolekce od Annie Downs a její Neighbourhood (mrkněte na deku pro mimino, kapesníky, nebo nížku). Další kolekcí jsou kapesníky z kolekce Kaffe Fassett, které mě také uchvátily a ráda bych se k nim vrátila i s jinými výrobky.


Pouštím se do šití další várky kapesníků v kvalitě 100% biobavlna s certifikací GOTS. Zdá se, že se stanou oblíbené. A dále se těšte na kolekci americké designérky.

leden 2022

Z čeho mám obrovskou radost, koncem roku jsem objevila dodavatlku látek z německa s kvalitou látek i barvení GOTS (přísné dodržování předpisů na kvalitu jak rostlin, tak výroby) a hlavně, s překrásným designem. První výrobky z nich jsou jak jinak, než kapesníky.



Předem bych vám chtěla popřát vše dobré v novém roce a především, buďte zdraví.

Protože mi rychlost šití a vkládání nových výrobků ovlivnil příchod malého človíčka do naší rodiny a péče o obě děti, přicházím ještě s několika vánočními výrobky i v lednu. Třeba to využijí ti, co se rádi předzásobí na Vánoce 2022. Současně, některé látky už nejsou k dostání, takže neváhejte.

 

prosinec 2021

Už jste se někdy potkali s prostírkou pod vánoční stromek, co poslouží zároveň jako Betlém? Jak geniální.


A máme tu prosinec. Protože se vyprodala řada kapesníků, pustila jsem se do jejich šití, abych obchod doplnila. Začínám kapesníky pro dospělé, ale mám v plánu našít ze stejných látek i dětské, abyste si mohli vytvořit set.

A ještě mohu prozradit, že mezi tím, co jsem byla v porodnici, došla řada dalších krásných designových látek. Nové kousky tedy ještě do Vánoc přibudou.

listopad 2021

Jelikož se mi narodilo miminko a ještě nejsme propuštěni z porodnice, může chvíli trvat, než vám potvrdím objednávku a odešlu balíček (prodloužení v řádu dnů). Protože zrušili trhy, na kterých jsem měla v plánu prodávat, nechci obchod uzavírat.

Ještě jsem ušila zatím poslední zástěru a teď se pouštím do luxusnějších pytlíků, aby bylo do čeho zabalit dětem Mikuláše nebo dárky pod stromeček.

říjen 2021
Další z novinek krom záložek do knih, kdy se snažím o bezodpadové šití, které vám přináším, jsou zástěry pro děti. Ať už do kuchyně, nebo jako pracovní při jejich tvoření.



Z této anglické mapy světa mám velkou radost a dětem se bude líbit taky. Zvířat je 18, takže stojí za zvážení, jestli je nedát do adventního kalendáře a případně to nenakombinovat ještě s dalšími menšími dárky.



V říjnu se pouštím krom šití kapesníků do šití pytlíků, které můžete použít buď na Mikuláše, balení dárků, nebo pokud třeba pletete, tak na na přízi a následně na dárek, kterým chcete obdarovat svého blízkého.

září 2021
Je září a už i já a moje rodina zažila odloučení dítěte, které jsme dali do školky. A pochopila jsem, že dětem musí být nepříjemné, když si nemají do čeho utřít uplakané oči a nos, protože po nás smutní.

A shodou okolností jsem narazila na krásné designové látky s nářadím. Nutně se musím se s vámi o tu radost podělit. A tak mrkněte do kategorie Kapesníky pro děti.

Něco o mně

Po řadě let jsem se našla. Jsem partnerka (manželka), máma, krajinná projektantka a propagátorka udržitelné dopravy, co miluje ruční práce, zejména šití a pletení.

Věnuji se péči o děti a snažím se nevypadnout z profesního života, který mě naplňuje. Návrhy výsadeb, revitalizace vodních toků, zapojování veřejnosti do projektů, komunikace s vlastníky pozemků, podpora starostů a starostek ve snaze vytvořit v jejich obci či městě něco hodnotného.

Nemám ráda jednotvárnost. Abych měla odstup, potřebuji svoji profesi vyplňovat odlišným druhem činnosti, a tu jsem našla v šití a pletení. Šiju a pletu pro sebe a děti, občas dárky pro přátele. V jeden moment přišel nápad, že bych se o ušité produkty mohla podělit i s vámi.

Prodej výrobků tady na Fleru, nebo trzích mi umožňuje kupovat látky, které mne inspirují k dalším produktům (vybrala jsem si 3 dodavatelky, ženy u kterých vím, že mají kvalitní látky a tu a tam se snažím podpořit i další designéry tady na Fleru koupí jejich panelů, ze kterých šiji). Ale zejména, pomáhají mi na čas vydechnout od profese projektantky tak, aby mne ta náročná práce stále bavila.

Proto vám chci poděkovat za podporu při nákupu mých výrobků.


Moje tvorba a úvahy nad ní

Udržitelnost je pro mě na prvním místě.

Šití a pletení a další ruční práce jsou pro mě relaxem. Dlouho jsem přemýšlela, jak se seberealizovat, aniž bych zatížila životní prostředí a pokud možno vytvořila něco užitečného, co člověk využije opakovaně.

A tak jsem začala šít kapesníky a šátky, občas i tašky a ze zbytků nových záclon i pytlíky do kuchyně nebo na hračky.

Nevytvářet odpad je pro mě velmi důležité při šití. Proto se snažím zbytky látek používat dál, ale pouštím se také do upcyklace. Pokud chcete šetřit planetu, tak se mrkněte na mé výrobky označené zero waste nebo upcyklace. Třeba si vyberete.

Děkuji za vaši přízeň. Ať se vám u mě líbí a cítíte se tu příjemně a vítáni.

HanKa:)

Způsob dopravy
Doporučeně přes Českou poštu zpravidla jednou týdně v pátek nebo Zásilkovnou (větší časové možnosti). Po domluvě je možné i osobní vyzvednutí (v centru Jihlavy, ve Výčapech u Třebíče (zprav. o víkendu), či v Brně-Tuřany). V tom případě samozřejmě neplatíte poštovné. V případě, že zakoupíte více výrobků, platíte pouze jedno poštovné (vč. balného). Výše poštovného může být upraveno podle váhy celkové zásilky. Do zahraničí nezasílám. Při platbě na můj účet uvádějte jako VS číslo faktury a případně do zprávy pro příjemce napište svoji přezdívku na Fleru. Po připsání peněz na můj účet zasílám zboží obratem. Veškeré zboží balím kvalitně, aby nedošlo k poškození při přepravě. V duchu zero waste a prevenci vzniku odpadu často recykluji obálky a krabice k balení. Toto však nemá vliv na samotný výrobek, který jste si objednali.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Hanka Kašpaříková

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--