Domů Profil prodejce Nadiro
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 30 minut.
  • Vysoké Mýto, ČR
  • 495 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (79) 100%
Nadšenci: 118
Aktivita: aktivní
Prodáno: 495
Registrace: 13.7.2011
Město: Vysoké Mýto
Stát: ČR

Nadiro

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.
Srdečně vítám vás všechny, kdo máte rádi osobitou tvorbu.
 
     Již od mládí se věnuji různým tvůrčím pracím, které jsou radostí a potěchou nejen mě, ale i druhým. Tvořím především jehlicemi a jehlou.  I přes nedostatek času se snažím najít chvilky volna pro ruční tvorbu a spojit tak klid a relaxaci s prospěšnou činností okolí.
Své výrobky se snažím po léta tvoření dovádět k preciznosti a originalitě. Vybírám nový a kvalitní materiál a pracuji s láskou, jako bych tvořila pro sebe a svou rodinu. Je pro mě velkou odměnou, když se má práce líbí a výrobky jsou s radostí a nadšením užívány.
Všechny výrobky, které zde naleznete, jsou poctivým výtvorem mých vypletených rukou :).
      Ve svém zboží nabízím "Vlašské ořechy" z rodinného sadu, který  leží mimo komunikaci a nejsou zde používány žádné chemické postřiky. Ořechy jsou vždy nabízeny pouze z aktuální sklizně a jsou loupány až po objednávce, aby byla zaručena jejich čerstvost po vyloupání.
    Postupně budu do zboží přidávat také výrobky cukrářské, z nichž většina je  tvořena podle starých  receptů. Jsou vzpomínkou na mojí babičku, která některé zdědila i od své maminky. Snažím se o dodržení postupů, a ingredience pokud možno v receptech ponechávám původní. Ráda nabídnu dobrůtky podle receptůr, které mi předala. 
_________________________________________________________
ZVÝHODNĚNÍ
Pokud byste si i zde vyhlédli zboží k objednání, bude vám zboží z obou obchodů zasláno společně za jedno poštovné (konečná výše bude upravena dle velikosti a váhy celkové objednávky). V takovém případě uveďte do zprávy k objednávce, že jste učinili objednávku i v druhém obchůdku!
 
Pozn.: Veškeré výrobky, které naleznete v mém obchůdku, byly, jsou a budou vyrobeny v prostředí nekuřáckém a bez zvířecích alergenů!
 
TOPlist
Způsob dopravy
Objednávky budou vyřízeny a odeslány/vyrobeny po připsání příslušné částky na účet. Zboží balím (dle velikosti a charakteru) do klasických dopisních obálek, bublinkových obálek příp. do krabice. Při objednávce více kusů zboží samozřejmě platíte jedno poštovné (to bude určeno podle množství, vel. a váhy celé objednávky). Vše posílám ČESKOU POŠTOU a ceny jsou dle jejího ceníku - plus balné nebo přepravou GEIS. U křehkého zboží zasílám zboží jako "KŘEHKÉ", aby se zabránilo jeho poškození.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Nadiro

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--