Domů Profil prodejce Obchůdek u Madlenky
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 8 hodin.
  • Prostějov, ČR
  • 1107 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (299) 100%
Nadšenci: 1545
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1107
Registrace: 20.7.2011
Město: Prostějov
Stát: ČR
Důležitá informace: Všem mým příznivcům... Bohužel musím dočasně UZAVŘÍT OBCHŮDEK, protože zranění mé pravé ruky mi nedovoluje tvořit. Dám vědět, až budu v pořádku. V případě velkého zájmu, doporučuji mne kontaktovat vnitřní poštou Fler a na aktuální situaci se informovat… Děkuji za pochopení. EVA a Madlenka :)
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 10.6.2024 00:00 z důvodu "NEMOC".
Dobrý den,

velmi se omlouvám, ale jsem po operaci pravé ruky a proto jsem musela dočasně obchůdek tady uzavřít. Sledujte moje aktuality, určitě o otevření budu informovat. Držte mi palce, ať se můžu co nejdříve vrátit. Děkuji.

Eva a Madlenka

Obchůdek u Madlenky

/ Prodávající
Novinky
1087839
26.12.2023 Všem mým příznivcům... Bohužel musím dočasně UZAVŘÍT OBCHŮDEK, protože zranění pravé ruky mi nedovoluje tvořit. Dám vědět, až budu v pořádku... Děkuji za pochopení. EVA a Madlenka :)
____________________________________________________________________
 
DOČASNÉ UZAVŘENÍ OBCHŮDKU U MADLENKY...  Bohužel musím dočasně uzavřít obchůdek, protože zranění pravé ruky mi nedovoluje tvořit. Dám vědět, až budu v pořádku... EVA a Madlenka :) 
____________________________________________________________________

VZHLEDEM K VÁŽNÉMU ONEMOCNĚNÍ DCERY MÁME DLOUHODOBĚ DOBU DODÁNÍ MINIMÁLNĚ DVA, NĚKDY TŘI MĚSÍCE. U VĚTŠÍHO MNOŽSTVÍ KUSŮ (VÍCE NEŽ 3 KS) I DÉLE!!! 

VE VÝJIMEČNÝCH PŘÍPADECH SE MŮŽEME DOHODNOUT NA KRATŠÍ DODACÍ LHŮTĚ, ALE POUZE PO PŘEDCHOZÍ DOMLUVĚ VNITŘNÍ POŠTOU FLER.  

AVIZOVANÁ DODACÍ LHŮTA POCHOPITELNĚ PLATÍ PRO NOVÉ OBJEDNÁVKY, JIŽ PŘIJATÉ JSOU ODESÍLÁNY PRŮBĚŽNĚ, V PŘEDEM DOHODNUTÝCH TERMÍNECH... :) KVŮLI VÝŠE UVEDENÉMU DOČASNĚ POZASTAVUJEME I PŘÍJEM OBJEDNÁVEK NA MAŇÁSKY PODLE FOTKY!!!

POŽADUJETE-LI VĚTŠÍ MNOŽSTVÍ KUSŮ, NAPŘ. PRO ŠKOLY, ŠKOLKY, KNIHOVNY  ČI MAŇÁSKOVÁ DIVADLA, DOPORUČUJEME INDIVIDUÁLNÍ DOHODU PŘEDEM! OPĚT PLATÍ, ŽE JE LÉPE NÁS KONTAKTOVAT PŘEDEM VNITŘNÍ POŠTOU FLER. BUDE-LI TO ALESPOŇ TROŠKU MOŽNÉ, SLIBUJEME, ŽE VÁM VYJDEME  VSTŘÍC. 

DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ... Madlenka :)

___________________________________________________

 
NAKOUKNĚTE TAKÉ DO NAŠICH DALŠÍCH OBCHŮDKŮ...  Najdete u nás malované šperky na dřevě na www.fler.cz/eve-art, případně tepané nerezové šperky s kameny na www.fler.cz/atelier-d-art a originální kraslice na www.fler.cz/atelier-d-art-kraslice... 

V případě, že nakoupíte ve více našich obchůdcích najednou, posíláme v jednom balíčku za jedno poštovné!!!

Bohužel, Ateliér d.art se šperky a Ateliér d.art KRASLICE patří vážně nemocné dceři, proto jsou oba obchůdky dočasně uzavřené a je možné do nich aktuálně opravdu jen nakouknout. Nicméně doufáme, že se k tvoření dcera časem vrátí a bude možné si nyní vybrané originální kousky také koupit. Držte nám palce!!!

_______________________________________________________________

Vítejte v Obchůdku u Madlenky...

Naše švadlenka Madlenka pro vás připravila velkou spoustu originálních autorských maňásků pro děti i dospěláky a bude určitě moc ráda, když se sem přijdete znovu podívat a třeba si i nějaké koupíte... Mrkající 

Maňásci jsou vyráběni převážně z filcu (60% vlna od prestižního českého výrobce). Jsou opravdu nepřehlédnutelní (minimální velikost cca 40cm, s pokrývkou hlavy mnohdy i cca 60cm), vhodní i na ruku dopělého muže, proto maňásky doporučujeme spíše pro maňásková divadla, mateřské školky a školy, dětské skupiny, ekologické organizace, dětské knihovny, atd., kde jejich velikost a zdobnost krásně vynikne. Naopak nedoporučujeme jako mazlíčky na hraní do dětských rukou i proto, že obsahují velké množství ozdob, které by příliš malé dítě mohlo např. spolknout nebo vdechnout. Velký podíl vlny a mnohdy ozdoby či plyš  také v podstatě vylučují praní maňásků.  

Pokud hledáte maňásky určené do dětských ručiček na mazlení, vyberte si raději z naší nabídky zvířátek. My vám rádi vyjdeme vstříc a takové maňásky vyrobíme místo běžného filcu z fleesu, který je možné za určitých okolností i ručně prát. Pak může maňásek sloužit i jako mazlíček do postýlky, protože je heboučký a je opatřen bezpečnostními očky, případně bezpečnostním čumáčkem a dítěti v podstatě nemůže ublížit. Maňásci-zvířátka jsou i trošku menší, než naše postavičky.

V každém případě naši maňásci-postavičky i maňásci-zvířátka jsou příliš velcí na dětskou ručičku! Malé dětské maňásky nevyrábíme.

Do výroby maňásků se pouštíme vždy až na základě konkrétní objednávky, dejte nám tedy čas (cca 1, někdy i 2-3 měsíce) na jejich výrobu. Na druhé straně, díky tomu jsme schopni vyjít vstříc vašim požadavkům. Bude-li vám v naší nabídce cokoliv konkrétního chybět, nebojte se Madlence napsat. Bude-li to časově možně a v jejich silách, určitě se vám pokusí vyjít vstříc a vyrobí maňáska podle vašich představ.  

Těšíme se na vaši milou návštěvu... 

 Madlenka

 

 

Přijaté a již potvrzené objednávky je pro nás administrativně složité stornovat a způsobuje nám to komplikace a následně i náklady. Před odesláním objednávky si proto, prosím, rozmyslete, zda zboží opravdu chcete. Na sklad nevyrábíme, do každého maňáska se pustíme až po přijetí objednávky a její úhradě. Děkujeme za pochopení...

A na závěr upřesnění k dodání... Standardně výrobky na území ČR posíláme Českou poštou v krabici jako pojištěný "balík do ruky" (na přání jako "balík na poštu"). Poštovné vychází z aktuálního ceníku ČP. Balné neúčtujeme. Doručení balíku ČP trvá někdy i pět pracovních dnů! Budete-li si přát dodat balíček dříve, je nutné odesílat jako "EMS" s garantovaným dodáním do druhého dne (včetně soboty), ale za výrazně vyšší poštovné. Na výši poštovného se dohodneme vždy před úhradou objednávky.

 

V případě, že si objednáte najednou z více našich obchůdků (www.fler.cz/obchudek-u-madlenky,www.fler.cz/eve artwww.fler.cz/atelier-d-art, www.fler.cz/atelier-d-art-kraslice), posíláme pochopitelně vše najednou v jednom balíčku a poštovné budete platit jen jedno, vždy to nejvyšší. V případě objednání  kraslic bude poštovné  140,- Kč. 

Tento odstavec není aktuálně platný kvůli vážné nemoci dcery, jak uvádíme výše. Nicméně na stránky a výrobky můžete nakouknout.

 

Omlouváme se, ale po špatných zkušenostech NA DOBÍRKU NEZASÍLÁME!!! Zde na Fleru v "moje hodnocení"  (www.fler.cz/uzivatel/moje-hodnoceni) naleznete dostatečné množství kladných komentářů a doporučení od spokojených nakupujících, takže nemusíte mít obavu o doručení balíčku i při platbě předem. 

Do zahraničí zasíláme jen po předchozí dohodě vnitřní poštou. Pro nakupující ze Slovenské republiky máme zřízen účet u FIO BANKY, takže neplatí bankovní poplatky za převod peněz. Poštovné do zahraničí je ovšem hodně vysoké, mnohdy se blížící ceně našeho levnějšího maňáska, proto takovou objednávku, prosím, předem zvažte. Na dobírku do zahraničí nezasíláme!

Fakturu zasíláme běžně pouze v elektronické podobě. Šetříme naše lesy...Stydlivý úsměv Budete-li potřebovat fakturu v tištěné podobě, připište nám tento požadavek k objednávce a faktura přijde v balíčku se zbožím, případně předem nebo dodatečně poštou, dle dohody...

ZDE PREZENTOVANÉ VÝROBKY JSOU DLE VLASTNÍHO NÁVRHU A PODLÉHAJÍ AUTORSKÝM PRÁVŮM. DĚKUJEME, ŽE NEKOPÍRUJETE...

Odmítáme také výrobu kopie maňásků a hraček, které znáte z televize či knížek a které tudíž podléhají cizím autorským právům. Stejně jako už nebudeme vyrábět maňásky s logem mezinárodních společností, které také mnohdy podléhají autorským právům či je jejich užití jinak omezeno. Děkujeme za pochopení.

 

Musíme se  pochlubit, konečně máme vlastní logo. Doufáme, že se Vám líbí, stejně jako nám...

 

 

Jako důkaz, že maňásci od naší Madlenky se u dětí těší opravdu velké oblibě, naše stálá malá zákaznice Nicolka nám namalovala i obrázek. Jak jinak, obrázek našeho skřítka, kterého vlastní. Máme s Madlenkou obrovskou radost a moc děkujeme jí i její mamince... Pusa

Přírůstky do rodiny maňásků - VETERINÁŘI a DĚTI... Maňásky vytvořila Madlenka na zakázku pro belgického zákazníka na DEN ZVÍŘAT v Bruselu... :) I tyto nebo podobné maňásky je možné objednat... Stačí napsat Váš požadavek na provedení maňáska, Madlenka ho vyrobí, vloží s rezervací pro Vás a pak si ho zde na Fleru můžete koupit.

 

  
DUHOVÝ SKŘÍTEK - maskot sdružení "Děti patří domů o.s."...

 
    
Skřítka navrhla a vyrobila naše Madlenka jako sponzorský dar pro sdružení Děti patří domů o.s., které se věnuje pěstounské péči. Více na //www.detipatridomu.cz/...
 
 
 
Na základě tohoto skřítka vzniklo mnoho  jeho barevných variant...
 
 
   
 
 
Další skřítek, tentokrát copánkový se skřítkem Barvínkem...
 
 
  
 
    
 
Velká waldorfská panenka Terezka...
 
  
 
  
 
Kolekce lesních skřítků a luční víly...
 
 
 
Andělský ďáblík nebo ďábelský anděl?!... :)
 
 
 Maňásek-koledník s pomlázkou (u nás s kocarem)...
 
 
 
 
 

 

 

 

Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od Obchůdek u Madlenky

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--