Domů Profil prodejce arpuska
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 19 hodin.
  • Litenčice, ČR
  • 178 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (28) 100%
Nadšenci: 49
Aktivita: aktivní
Prodáno: 178
Registrace: 19.1.2009
Město: Litenčice
Stát: ČR

arpuska

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítám Vás na mém profilu,

Jsem věčně obklopena svým krativním nepořádkem. Proč? Odpověď je velmi jednoduchá. Chci mít vše hned po ruce, ale občas se stane, že toho mám po ruce tolik, že už nenajdu rychle to, co hledám :-).

Na tvoření je třeba mít krom mého kreativního nepořádku i takzvanou "tvořivou náladu", to pak hýřím optimismem a nápady, které v návalu nestíhám zpracovávat a tak se některé "projekty" odsouvají do pozadí. A tam taky občas zůstanou pro nedostatek času.

Snažím se nelpět na jedné technice a tak v mé nabídce najdete šperky s křišťálovou pryskyřicí, vytvořené fusingem, klasické a jednodušší korálkování a kompletování, barvení a malování,... právě podle té "tvořivé nálady".

Tak a tady na fotce jsem se svojí nejmilejší protivkou, kobylkou anglického plnokrevníka Suprou Slew. Známe se a tolerujeme své chyby už od jejího narození a i když se naše cesty sem tam rozdělili, tak nám nakonec bylo dopřáno zůstat spolu a já se stala její hrdou majitelkou. Protože jsem praštěná a koněma jsem postižená, tak jich mám u domu víc. Se Suprou se dělí o mou přízeň i Tassilie a Amantka a roku 2012 jsme se na podzim navždy rozloučili s nezapomenutelnou osobností Colonii, která se dožila 25 let.

Na koních příliš nejezdím a když, tak pouze rekreačně. Zato jsme se pustili do tajů chovu a snad se nám i daří vychovávat mladé naděje tak, aby z nich noví majitelé měli radost. Zatím se nám rodí samí kluci :-)

Krom koníků máme také 4 pejsky oříšky a kočičku, která na náš statek neodmyslitelně patří.

Takže hladových krků máme požehnaně a tak v podstatě veškeré peníze, které vyděláme nenávratně zmiznou. A tak si výrobou šperků jednak oddechnu od poletování kolem zvířat, práce, která nás všechny živí a ještě mi udělá radost, když jim můžu za prodané maličkosti nečím přilepšit Usmívající se

 

Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od arpuska

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--