Domů Profil prodejce .○~ essence ~○°˙
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Poděbrady, ČR
  • 22493 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1819) 100%
Nadšenci: 2276
Aktivita: aktivní
Prodáno: 22493
Registrace: 24.6.2012
Město: Poděbrady
Stát: ČR
Důležitá informace: Akce - při objednávce zboží nad 300 Kč dárek!---

.○~ essence ~○°˙

/ Prodávající
Novinky
734491
10.7.2018 AKCE !!!
Sleva 20% na veškerý sortiment. Sleva platí do pozítří 12.7. včetně. Pro uplatnění slevy prosím použijte kód 1NC-E9R-8TJ

Vážení zákazníci,
vítám vás v mém obchůdku s přírodními surovinami. Je zde pro ty z vás, kdo si chtějí vyrobit čistě přírodní handmade kosmetické přípravky.
Balzám na rty, pleťová maska, hojivá mast nebo koupelová sůl - to vše, a mnohem víc, si můžete snadno sami vyrobit. Důvody k tomu mohou být různé:
Možná vás konvenční kosmetika neláká a chcete zkusit něco čistě přírodního, možná chcete vyrobit svým blízkým originální dárek nebo možná si chcete prostě vyzkoušet jaké to je, stát se na chvíli alchymistou :). Ať tak nebo tak, doufám, že v mém obchůdku naleznete vše potřebné pro svou kreativní tvorbu.

Momentální nabídka surovin je prozatím jen základní, bude se však samozřejmě postupně rozšiřovat a já se vám v jejím rámci budu snažit nabídnout širokou škálu přírodních surovin pro vaši vlastní kosmetickou tvorbu. Sledujte prosím Novinky :).
Budu ráda i za vaše tipy a návrhy, co byste v nabídce uvítali.

 

 

Co jsou to vlastně ony přírodní suroviny, které vám ve svém obchůdku nabízím?

Mohla bych zde napsat odborné pojednání plné důležitě se tvářících výrazů, mohla bych podat věcně-strohý faktický popis, ale… já mám ve zvyku dívat se na věci trochu jinak :). Každá z nabízených surovin má svůj příběh, který - pokud ho umíme vnímat, pokud umíme nahlédnout pod povrch - jí dává jakýsi třetí rozměr :). Ty nejkrásnější příběhy se váží k látkám získaným z rostlin. Až budete držet v ruce lahvičku s rostlinným olejem, silicí či květinovou vodou, zkuste si představit, že....

Všechno to začalo semínkem. Každé bylo jiné a přebývalo v jiné části světa. Ale každé nakonec skončilo v zemi, ať už to byla země omývaná mořem nebo ta, která se málem dotýká oblohy….Ze semínek v teplé a vlhké zemi vyrašily klíčky, vyrostly první lístky, pak další a pak se objevila poupátka, která se posléze otevřela hřejivým paprskům slunce, které nechalo vyniknout všem jejich krásným barvám, kterým by i paleta malíře mohla závidět. Jejich květy rozezníval bzukot včel, pohupoval jimi vítr, smáčel je déšť a v noci se v krůpějích rosy na jejich listech odrážel svit měsíce a hvězd… Ve dne rostlinky pouslouchaly zpěv ptáků a v noci snily pod tmavou oblohou své sny upředené z barevných pavučin…
A den za dnem, jak dospívaly, se v jejich tělech tvořily krásně vonící silice a další blahodárné látky, které jsou všechny malým zázrakem, darem přírody nám, lidem. A nelze jinak než si těchto darů vážit, protože nám mohou přinést krásu i zdraví – stačí jim jen intuitivně porozumět, proniknout do jejich tajů a umět s nimi správně naložit - tak, aby byly k co největšímu užitku. A to je smysl toho, proč putovaly ze všech koutů světa až sem, do tohoto obchůdku.
Věřím, že se jejich „osud“ naplní ve výrobcích, které vytvoříte pro radost, krásu a zdraví sobě i svým blízkým. Určitě to zkuste - je to nádherná alchymie :).

L.

 

Způsob dopravy
Českou poštou (doporučená zásilka). Zboží balím do bublinkové obálky nebo do krabičky. Poslední dobou se také množí dotazy na poštovné, tedy - při nákupu jakéhokoli množství zboží se počítá vždy jen jedno poštovné, a to buď 39 Kč nebo 59 Kč (dle objemu balíčku). Poznámka: objednávky se snažím vždy vyřizovat hned po zaplacení, pokud se mi ale sejde hodně objednávek najednou, může se odeslání pozdržet, prosím proto o trpělivost, děkuji. Pokud na zásilku spěcháte, prosím uveďte to do poznámky u objednávky. Děkuji!
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od .○~ essence ~○°˙

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--