Domů Profil prodejce nikita5.1
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • České Budějovice, ČR
  • 69 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (3) 100%
Nadšenci: 33
Aktivita: aktivní
Prodáno: 69
Registrace: 19.1.2009
Město: České Budějovice
Stát: ČR
Důležitá informace: Jelikož jsem ve stavu požehnaném a termín porodu se mi již nezadržitelně blíží, mějte prosím strpení a akceptujte delší lhůty dodání. Pokud na vaši podanou objednávku nebudu hned reagovat, vyčkejte prosím, nejspíš "už to přišlo" :) Díky za pochopení :)

nikita5.1

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.
nikaArt se snaží nabídnout originalitu a to prostřednictvím ručně vyráběných šperků a módních doplňků z Fima, skla a dalších materiálů.
CO KUS, TO ORIGINÁL
a nejen šperky....posuďte sami :)    Přivítám výrobu šperků a doplňků na zakázku dle vašich přání, bude to i pro mne důležitým přínosem, inspirací a poznáním vkusu i ostatních milovníků originálních drobností. Nejčastěji pracuji s polymerovou hmotou fimo, kterou se snažím kombinovat i s ostatními materiály jako jsou korálky, rokajl, plsť, kameny, plast a mnoho dalších a vytvářet tak mnoho a mnoho originálních kousků. PRO ALERGIKY: pokud trpíte alergií na obyčejné kovy, neváhejte mne kontaktovat, komponenty ZDARMA vyměním za ocelové - hypoalergenní (OSTEOFIX), pokud už nejsou součástí výrobku.  

 

 

___Přeji příjemné chvíle strávené v mém obchůdku___

Způsob dopravy
Platba předem - Česká pošta, doporučeně, bublinková obálka Dobírka - Česká pošta, bublinková obálka. POUZE PROVĚŘENÍ KUPUJÍCÍ - min 4 kladná hodnocení
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od nikita5.1

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--