Domů Profil prodejce Knockturn Alley
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 11 hodin.
  • Brno, ČR
  • 116 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (34) 100%
Nadšenci: 46
Aktivita: aktivní
Prodáno: 116
Registrace: 8.11.2011
Město: Brno
Stát: ČR

Knockturn Alley

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Knockturn Alley – Obrtlá ulice...

Můžete tam narazit na obchůdky s kdečím, ze spousty zboží by i nejotrlejším z Vás nejspíš vstávaly vlasy na hlavě hrůzou. Pokud však víte, kde správně odbočit a kde projít tou správnou falešnou zdí, pak teprve objevíte nejstřeženější tajemství téhle křivolaké a magií prosakující ulice: náš obchůdek! A kdo jsme „my“???

Jsme tvůrčí tým, který drží pohromadě ten nejspolehlivější typ smlouvy, přátelství. Dvě kamarádky z Brna, které se zhlédly každá v jiném odvětví uměleckých ručních prací.

 

Lucka, která se nejpíš s háčkem v ruce už narodila a ještě dřív, než uměla říkat „mama“ a „tata“, měla uháčkovanou svoji první čepičku s bambulí. Dovede uháčkovat téměř cokoliv, od pouzder na mobilní telefony, přes domácí obuv, až po kabáty, svetry, čepice a šály všech tvarů, barev a velikostí. A aby toho nebylo málo, objevila před časem své další nadání, se kterým oslňuje zraky parádnic z širého okolí. Náušnice, náhrdelníky, brože, prsteny, náramky, no kdo by odolal pokušení podtrhnout svou osobnost a svůj styl některým z jejích originálních magických šperků??? Vybere si opravdu každý, komponenty, z nichž šperky sestávají, jsou kovové, skleněné, dřevěné, plastové, polodrahokamové, keramické, o barvách a tvarech ani nemluvě. Co kus, to unikát.

 

Dominika, která po předcích zdědila hlubokou náklonnost k práci se dřevem, vzala jednoho dne do rukou šeříkovou větev, nůž a pilník, a sama se nestačila divit, když po pár hodinách spatřila, co z kousku dřeva povstalo. A tak se zrodil nápad a z nápadu koníček, se kterým začala brzy představovat konkurenci pro Ollivandera, dnešního nejslavnějšího výrobce kouzelnických hůlek.

 

Jít na procházku do lesa je pro mě teď jako vyjít si po nákupech, ze kterých se pokaždé vracím s náručí plnou větviček a hlavou plnou představ, jak budou hůlky z nich vyřezané vypadat. A pak už je to jen otázka času, trpělivosti a fantazie. S každým kusem dřeva během hodin usilovné práce pilkou, nožem a pilníky, navážu jakési pouto, díky němuž pak mám pocit, že přesně vím, k jakému typu osobnosti bude hůlka pasovat a jaké charakterové vlastnosti bude u svého nositele rozvíjet. Věřím totiž tomu, že dřevo, coby součást stromů, je živé a plné vzpomínek a pocitů, které do něj částečně vkládáme právě my lidé.

Ke každé hůlce také ručně píšu „Zrodný list“, v němž jsou zaznamenány všechny důležité údaje o ní, jako druh dřeva, délka, fyzický popis, datum výroby a charakterové rysy, které by měl mít vlastník hůlky. Tento zrodný list samozřejmě přiložím ke každé hůlce před odesláním k jejímu novému majiteli.

Ráda bych Vás ještě ujistila, že mi nejde o to, abych se jakkoli přiživovala na úspěchu J. K. Rowling a jejího fenomenálního díla, jako jednu z jeho vděčných čtenářek mě zkrátka nemálo zamrzelo, když jsem zjistila, že většina oddaných fanoušků Harryho Pottera toužících po své vlastní hůlce, byla nucena sáhnout po předražených kopiích hůlek použitých ve filmech, a co hůř, navíc vyrobených z čehosi, co vedle skutečného dřeva ani neleželo.

Každý si přece zaslouží svoji vlastní, stoprocentně unikátní a neopakovatelnou hůlku, která si „vybere“ za nositele právě jeho a nikoho jiného. A strukturu, vůni, váhu a vřelost pravého dřeva prostě nic nenahradí.

Pokud Vás žádná hůlka z těch, které máme momentálně ve volném výberu, neoslovila, a máte zájem o výrobu hůlky na zakázku, napište mi zprávu s dotazem, ve kterém mi svou vysněnou hůlku zkuste trochu představit a popsat. Obratem Vám napíši, jestli je v mých schopnostech takovou hůlku vytvořit. Pokud žádnou jasnou představu nemáte, pak dáme hlavy dohromady a společně ji navrhneme.

U hůlek na zakázku prosím počítejte s tím, že výroba může zabrat 1-4 týdny, a že cena bude stanovena individuálně podle náročnosti zakázky.

 

Jsme si vědomy skutečnosti, že mnozí naši zákazníci jsou rodiče, kteří vidí v hůlkách z Knockturn Alley originální dárek pro své malé kouzelníky a kouzelnice. Upozorňujeme však, že naše hůlky nejsou hračky, nejsou určené do rukou dětí a nesplňují nároky kladené na zboží takového druhu. Prosíme Vás, abyste v takovém případě nákup kouzelnické hůlky od nás zvážili. Tým z Knockturn Alley takovéto využití svých výrobků nepodporuje. Děkujeme za pochopení.

Způsob dopravy
Hůlky balíme do kartonové krabičky s průhledem (320x115x50mm), tvrdého kartonu, stretch fólie a do balícího papíru. Šperky balíme do bublinkové fólie a posíláme v obálce. Obojí zasíláme doporučeně Českou poštou. Po domluvě možnost osobního předání v Brně. U zboží nestandardních rozměrů (hole, vycházkové hole) dáváme osobnímu předání přednost.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Knockturn Alley

Oblíbení uživatelé
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--