Domů Profil prodejce alkara
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Kudlovice, ČR
  • 100 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (33) 100%
Nadšenci: 111
Aktivita: aktivní
Prodáno: 100
Registrace: 27.1.2009
Město: Kudlovice
Stát: ČR

alkara

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

A od ledna 2013 nás bude víc. Očekáváme příchod nového člena rodiny a moc se na něho těšíme, proto bude asi s největší pravděpodobností chod obchůdku omezen. Omlouvám se za to, ale věřím, že to pochopíte.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Hezký den,

pěkně Vás tu vítám, v mém malém, ale pořádně barevném krámku.

Zastavte se na chvíli a nakoukněte, co se u mě právě tvoří,

u čeho já odpočívám a co mi dělá velkou radost.

 

* P A P Í R O V Ý  S V Ě T

Ráda se kamarádím s papírem. Je to velmi pevné přátelství. Tomu věřím. Společnou silou pak vznikají jedinečná papírová přání, která v sobě kombinují krásné motivy razítek, neuvěřitelné vzorované papíry, stužky, krajky, provázky, kytičky a spoustu dalších ozdob, které mi přijdou v pravou chvíli pod ruce. Schválně nakoukněte. A mimo přáníčka ráda tvořím i bločky, visačky a záložky.

* A L K A R A   B i ž u

Korálky mne uchvátily již před hodně dlouhou dobou, během studií na střední škole. Mám ráda tu pestrost barev, tvarů a způsobů, jak si s nimi vyhrát. A kombinovat, klidně i dlouho do noci, ikdyž se třeba nedaří. A pak vše raději odložit, jít spát... a jak se znám, tak většinou brzo ráno přijde ten pravý nápad, jak to celé dobře sladit.

Ráda tvořím náušnice, i proto zde převládají. Inspiruji se přírodou a její barvami, které mému oku a srdci lahodí.

a dále také:

* M a t e r i á l   k e   t v o ř e n í

Někdy se chovám jako sysel. Co mne nadchne, do toho se hrnu a syslím materiál. Ale jakmile mi to tu delší dobu leží, nemá ceny se do toho nutit. Raději to nabídnu jiným kreativním duším, které tomu dodají tu pravou šťávu.

 

Pár informací o paní prodávající

Jmenuji se Alena a bydlím společně s manželem a jeho rodinou v menší vesničce ve Zlínském kraji.  A jsem tu šťastná. Mám totiž ráda klid a blízkost přírody. Nerada jezdím autem - řidičák sice mám, ale s auty si ještě moc nerozumím (ani jako spolujezdec ;o). Co jde, objíždím na kole. Kochám se okolím, ikdyž třeba jedu rychle. A také sním o koloběžce, kterou si jednou pořídím.

Mám ráda přírodu. Stromy, kytičky, bylinky, kameny a zvířata - s těma bych se mazlila pořád. Proto jich i doma tolik chovám - morčátka Ferdu, Áju a Líju - dvakrát do roka i s malými kvikošáky v parádním venkovním výběhu - a dvě kočičky Mícu a Gigu, též 2x do roka i s koťátky. Miluju psy, ale protože v rodinném domku je jich až až (tchýně a švagrové se trošku více asi zbláznili), tak na toho svého si musím ještě počkat. Proto rozmazluju jiné.

Ráda čtu knížky, pohádky, příběhy i duchovní literaturu. Občas si zajdu do divadla. Hlavně Slovácké divadlo v Uherském Hradišti mám moc ráda. A jsem veselá, pozitivní a s úsměvem na tváři.

Výrobky, které tu nabízím, jsou moje vlastnoruční práce, která mne nesmírně baví. Je to ten nejlepší způsob odreagování se. Vždy mne to naprosto pohltí a nevnímám ani ubíhající čas (ten začínám většinou velmi dobře vnímat při následujícím úklidu materiálu). Budu moc ráda, když radost z hotového výrobku budete sdílet společně se mnou.

A tímto Vám děkuji za návštěvu.


Ať se Vám tady líbí a ráda Vás tu opět někdy uvidím.


A speciálně Vám všem, co jste mne už někdy navštívili a zanechali tady nějakou "stopu", děkuji za milé komentáře, srdíčka a samozřejmě i za objednávky, což mi dělá vždy velkou radost a postrkuje mne to do další tvorby.

Způsob dopravy

Česká pošta - doporučeně, po domluvě lze zaslat i obyčejně

Osobní odběr v okolí Uherského Hradiště (záleží opět na domluvě)

► Mám ráda přírodu, takže recykluji co se dá a co je také únosné. Dávám druhou šanci některým balícím materiálům (karton, krabičky, bublinková folie, papír, obálky...).
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od alkara

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--