Domů Profil prodejce Naše světy
Kamila Brotánková
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 hodin.
  • Řásná, ČR
  • 120 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (25) 100%
Nadšenci: 118
Aktivita: aktivní
Prodáno: 120
Registrace: 5.12.2011
Město: Řásná
Stát: ČR

Naše světy

/ Prodávající
Novinky
1076054
10.10.2023 Milí, adventní nekonečný kalendář s putujícím Ježíškem je na světě! Z jemné merino vlny, precizně vytvořen... Navštivte můj obchůdek a nakoukněte ;)

JAK TO VŠECHNO BYLO...

Byla jedna Kamča...

Ta jednou zjistila, že korálek patří ke korálku. Vzala nit a začala navlékat. Když se jí pod ruku dostal drátek, žasla nad jeho ohebností a korálky na něj samy skákaly. A co teprve, když přišla na krásu minerálů - pokladů naší země... A tak začala jako KANJA vytvářet drobnosti na ruce, uši a zápěstí žen a dívek.

Jednou Kamča šla lesem a pod listím našla schovaného Peťu... Vzali se za ruce a začali spolu objevovat krásy života a přírody. Také zjistili, jak příjemné na dotyk je ovčí rouno.

Kamča maluje a miluje...

Dlouho se Kamče zdálo o malé pícce, kde by dávala vzniknout svým barevným představám, a tak jednoho dne se v kůlně objevila právě taková. Už od prvních plíšků, vytažených z rožhavené pece si Kamča smaltování zamilovala a stalo se pro ni moc důležité.

Tvoříme, proto žijeme, proto jsme lidmi :) Máme zde pro Vás výrobky zdobné, které v našich hlavách a rukách vznikaly. Mají svůj příběh a chtějí přinášet radost. Jsou tvarů nedokonale pravidelných a dokonale nepravidelných. Barvami hrají více či méně. Dva stejné na světě nenajdete.

Kamča a Peťa Brotánkovi - Naše světy

Způsob dopravy
Posíláme nejraději Zásilkovnou, doporučeně, dobře zabalené v recyklovaných obalech. Protože bydlíme na vesnici, nemáme možnost dostat se na poštu každý den, většinou tak 1-2x týdně. Pokud tedy spěcháte, raději nám napište a domluvíme se na dni odeslání, většinou není problém jej uspíšit, budeme se snažit vám vyhovět.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Naše světy

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--