Domů Profil prodejce Mary Katy
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 4 hodin.
  • Praha 6, ČR
  • 49 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (14) 100%
Nadšenci: 146
Aktivita: aktivní
Prodáno: 49
Registrace: 8.2.2012
Město: Praha 6
Stát: ČR

Mary Katy

/ Prodávající
Novinky
559798
24.10.2016 Něco málo o mě v blogu www.fler.cz/blog/klub-tvo...

Dobrý den,

vítejte v mém obchůdku.

Jmenuji se Katka, od malička mě baví tvoření všeho druhu, od malování, šití, pletení, háčkování, až po cínovaný šperk, který mě momentálně uchvátil :)

Cínovaný šperk jsem obdivovala už dlouho, až jsem se tedy odhodlala, že to také zkusím. Líbí se mi spojení kovu a skla či kamenů, technika cínování navíc dává člověku velkou svobodu v tvorbě, možností jak co vyrobit je asi nekonečno :)

Jelikož je ruční výroba mým koníčkem, tvořím šperky s nadšením, velkým zájmem a pečlivostí, dávám si na čas, aby bylo vše uděláno kvalitně a podle mých představ tak, abych byla s výrobkem spokojená já sama - a tedy i zákazník.

Sama si ráda dělám radost koupí něčeho pěkného, proto doufám, že i mé výrobky budou dělat radost tomu, kdo si je oblíbí a zakoupí.

Cín používám bezolovnatý (obsahuje 97% cínu a 3% stříbra), aby nemohly vzniknout jakékoliv pochyby o zdravotní nezávadnosti šperků.

Pokud byste měli nějaké speciální požadavky a přání, neváhejte mě kontaktovat, ráda vyjdu vstříc všem splnitelným touhám :)

Způsob dopravy
Zboží posílám doporučeně prostřednictvím České pošty, pečlivě zabalené v bublinkové obálce... Taktéž je po domluvě možné osobní předání na Malostranském náměstí, na Hradčanské či na Vítězném náměstí v Praze :)
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od Mary Katy

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--