Domů Profil prodejce Domov sv. Anežky
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 23 hodin.
  • Týn nad Vltavou, ČR
  • 659 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (40) 100%
Nadšenci: 193
Aktivita: aktivní
Prodáno: 659
Registrace: 8.2.2012
Město: Týn nad Vltavou
Stát: ČR

Domov sv. Anežky

/ Prodávající
Novinky
932185
15.2.2021 Naše textilní dílna představuje zbrusu nový sortiment! Novinky budeme postupně vkládat. Příjemné nakupování :-)

Dobrý den,

Domov sv. Anežky vznikl v roce 1999 díky několikaletému úsilí občanského sdružení Pomoc Týn nad Vltavou rekonstrukcí areálu zemědělské usedlosti Dvůr Čihovice v Týně nad Vltavou, aby se stal sociáním a společenským centrem pro osoby se zdravotním, nebo mentálním postižením. Základní myšlenkou pomoci těmto lidem bylo najít pracovní uplatnění, získat každodenní pracovní dovednosti a základní osobní a společenské návyky a připravit je tak v co největší možné míře pro samostatný život. Celý tento projekt je založen na přímé spolupráci a kontaktu lidí s postižením s lidmi a pracovníky zdravými.

Našim posláním je podpora a pomoc lidem se zdravotním postižením začlenit se do běžného života, žít samostatný, soběstačný a důstojný život s odpovídajícím sociálním postavením a naplněnými potřebami užitečnosti a potřebnosti.

V našich chráněných dílnách nabízíme pracovní uplatnění lidem se zdravotním znevýhodněním, a to v široké škále činností od truhlárny přes keramickou dílnu, tkalcovnu a zpracování ovčí vlny, zahradnické a sadařské práce, úklidové či technické služby až po potisk propagačních předmětů. Naši zaměstnanci pracují za podpory zkušených asistentů a za svou práci dostávají pravidelný plat. Snažíme se prostřednictvím zaměstnání podporovat nejen jejich finanční nezávislost, ale i sebevědomí a pocit vlastní odpovědnosti a jsme jim oporou v náročných životních situacích.

 

 

Velice rádi vám některé z našich výrobků představujeme a věříme, že si získají vaši přízeň a oblibu, že se do našeho virtuálního obchodu budete rádi vracet jak pro výrobky běžné denní potřeby, tak také pro dárky a věcičky pro potěchu oka i duše ;-)

 

Výrobky budeme postupně doplňovat a podle zájmu také rozšiřovat. Pokud nenajdete svůj ideál mezi námi nabízeným zboží, napište nám, třeba bude v našich silách vám zpracovat výrobek přesně podle vašich představ.

 

Těšíme se na vaše reakce, objednávky a komentáře.

 

Naše výrobky pomáhají 2x Usmívající se

 

Výše poštovného se odvíjí od množství objednaného zboží, při větší objednávce vás budeme o částce informovat. Cena poštovného zahrnuje i balné.

 

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Domov sv. Anežky

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--