Domů Profil prodejce Jirka.M
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 16 hodin.
  • Poříčany, ČR
  • 27 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (4) 100%
Nadšenci: 43
Aktivita: aktivní
Prodáno: 27
Registrace: 27.2.2012
Město: Poříčany
Stát: ČR

Jirka.M

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

 

Fotografie

Před lety jsem toužil pustit se do focení, rád fotografuji přírodu,historii,města a to se mi splnilo v roce 2004,kdy jsem odjel za prací do Irska.Z první výplaty jsem si koupil zrcadlovku Nikon F75 ještě na klasický film.

Irsko jsem si opravdu zamiloval a snažil se zachytit své zážitky a poznání svým fotoaparátem.Po svém návratu  do Čech v roce 2007 jsem začal přemýšlet o tom,že bych se o své fotografie podělil s dalšími lidmi a uspořádal jsem pár výstav. Z toho nejvýznamější výstava byla v roce 2012 na 52.ročníku Zlínského filmového festivalu ve Zlíně k týdnu Irské kinematografie a v březnu 2013 přednáška s prezantací fotografií na Irském kulturním festivalu v Ostravě.

V záplavě super kvalitních digitálních fotografických přístrojů, jsem stále věrný svému analogovému fotoaparátu a klasické fotografii.

Keramika

Poprvé jsem se blíže setkal s keramikou v roce 2002.Práce s hlínou mě natolik zaujala,že jsem se rozhodl naučit toto umělecké řemeslo.Hlavně mě lákalo točení na hrnčířském kruhu. V roce 2007 jsem se pustil do stavby hrnčířské dílny a vzdělávání v keramice,hlavně točení na kruhu.Zatím pracuji s hlínou ,kterou pálím na 1080°C,dekoruji engobami,patinou na vnitřky nádob používám transparentní glazuru.Výrobky pálím v elektrické peci.V budoucnu (doufám už tento rok)chci začít používat kameninu,experimentovat s vlastními glazurami a rozšířit sortiment například o konvičky a čajové sety.

Způsob dopravy
doprava soukromým dopravcem
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Jirka.M

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--