Domů Profil prodejce Dvadílna
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Louny, ČR
  • 492 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (150) 100%
Nadšenci: 2424
Aktivita: aktivní
Prodáno: 492
Registrace: 4.2.2014
Město: Louny
Stát: ČR

Dvadílna

/ Prodávající
Novinky
1057328
29.4.2023 Krásnou sobotu vám přejeme z Dvadílny! Máme tu SPOUSTU NOVINEK. Pohodlná křesla, praktické taburety, odkladací stoly a květinové stolky, komody a skříňky. Jaký originální kousek si vyberete? ♥ Martina
 
D V A D Í L N A 
 
 
Malá dílna dvou milovníků výjimečného nábytku a doplňků.
 
Užíváme si práci se dřevem a poctivou ruční výrobu, při které se nespěchá
 
........................................................
 
 
Co děláme?

Pod našima rukama vzniká autorský nábytek a doplňky pro váš jedinečný domov. Máme rádi práci se dřevem a užíváme si poctivou ruční výrobu, při které se nespěchá. Už sedm let pro vás s nadšením renovujeme nábytek, čalouníme, opravujeme, zachraňujeme, brousíme, lepíme, řežeme, šijeme, patinujeme, leštíme a nakonec to celé fotíme.

 

 

..................................................................

My dva

Za malinkatou českou značkou Dvadílna stojíme od začátku jen my dva - tvůrčí dvojice Ondřej a Martina. Naše prvotní myšlenka pro práci s nábytkem se zrodila už na školách. Oba jsme činorodí, podnikaví a kdyby nás nepohltil zrovna nábytek, určitě bychom dělali něco jiného kreativního. Baví nás zkoušet nové věci a učit se nejrůznějším manuálním dovednostem.

BcA. Martina Doležalová - VŠ FUD UJEP obor Produktový design. Střední škola sklářská v Kamenickém Šenově obor Design svítidel.
 
Ondřej Tvrzník - obor Výroba nábytku na SŠ hl. města Prahy. Společně jsme spolupracovali na vývoji a designu nových produktů pro několik českých značek, účastníme se také výstav a Dyzajn marketů, kde si naše produkty můžete prohlédnout a osahat.
 
 
 
 ............................................................................
 
Proč nás baví zrovna renovace?
 
Po renovaci a opravě cesta starého nábytku zvesela pokračuje dál a my z toho máme ohromnou radost. Myslíme si totiž, že má smysl vracet starý použitý nábytek zpátky do vašich domovů, kam svou užitnou a designovou hodnotou rozhodně patří. Dejte staršímu nábytku šanci znovu zazářit!
 
 

 

Povrchové úpravy dřeva

Používáme výhradně tvrdé oleje na nábytek Borma Wachs. Obsahují směsi vzácných přírodních olejů a živic, obohacených o včelí vosk a karnaubský vosk. Vynikají svou tvrdostí, odolností proti vodě i poškrábání. Povrchy se snadno udržují a zvládnout s přehledem každodenní užívání. 

Vybírat můžete z pěti odstínů moření nejčastěji bukového dřeva. Máte tak skvělou možnost ovlivnit vzhled vašeho nového kousku, ať už je to taburet, křeslo či komoda. Budete si tak jisti, že se do vašeho interiéru bude dokonale hodit!


 
 
 
Pracujeme i s vaším nábytkem na přání?
 
 

Bohužel ne. Není v našich silách přijímat práci na zakázku, ani renovovat váš vlastní starý nábytek, který máte doma. Rozhodli jsme se pro volnou tvorbu. Vznikají tak originály pouze pro tento obchod. Můžete si u nás pořídit například starý nábytek po renovaci ihned, bez čekání, a ani nemusíte mít svůj vlastní.

 


Způsob platby
 
 

Platba za objednávku probíhá předem, a to klasickým bankovním převodem. Všechny potřebné údaje vám dorazí v potvrzovacím sms u objednávky. Na platbu čekáme maximálně 7 dní, pak objednávku automaticky stornujeme.

 


Doprava
 
 

Balíky zasíláme kurýrem GLS nebo u větších zásilek Toptrans.

V této ceně je započítané i balné. Balíme pečlivě a používáme v co největší míře recyklované obaly a krabice, lepíme papírovou lepenkou.

Doprava na Slovensko a jiných států je možná pouze po předchozí domluvě. Cena dopravy se pak odvíjí od váhy a místa doručení a dopočítáme ji k ceně objednávky.

 


Doba dodání

 

 Zboží, které je nabízené jako skladem, odesíláme do 3 - 4 dnů od obdržení platby. Pokud na doručení spěcháte, prosím, napište nám to do objednávky nebo emailem a my se budeme snažit odeslat co nejdříve. U zboží s povrchovou úpravou na přání nebo s úpravami je doba dodání dle vzájemné předchozí domluvy, v průměru ale týden až deset dní.

 


Vlastní odvoz
 
 

Vaši objednávku si lze samozřejmě také vyzvednout osobně v Lounech. Velmi tuto možnost vítáme. Tuto možnost rovnou zadejte již při vytváření objednávky a dopravu tak máte zdarma. Čas odvozu si s námi předem domluvte, abychom s vámi počítali. Nábytek si k nám také můžete přijet vyzkoušet a prohlédnout osobně.

 
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Dvadílna

Oblíbení uživatelé
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--